loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Sokkel voor buiten

Hieronder treft u een selectie zuilen die ook geschikt zijn om als sokkel voor buiten in te zetten: zij kunnen tegen weer en wind. Kies voor een massief eiken sokkel voor een natuurlijk product. Of kies voor een sokkel vervaardigd uit Belgisch hardsteen gepolijst, een gezoete hardstenen zuil of een Belgisch hardsteen geschuurde pilaar voor een stijlvolle, duurzame keuze. Tegenwoordig zijn we ook in staat om kunststof sokkels voor buiten te maken, in zowel wit, zwart, mat en glanzend; deze treft u onder Solits sokkel wit-outdoor.

U zult zien, met een sokkel in uw tuin, krijgt uw gehele tuin een upgrade.

Actieve filters

Veelgestelde vragen bij onze sokkels voor buiten

Welk materiaal is geschikt voor een sokkel die buiten gebruikt kan worden?

Wij hebben een speciaal kunststof (wit of zwart) in ons assortiment wat bijvoorbeeld uitstekend geschikt is om voor een sokkel voor buiten te gebruiken. Ook hebben wij enkele steensoorten in ons assortiment voor buiten. U kunt de eigenschappen van een product op onze website bekijken door voor een standaardmaat van een product te kiezen. Hierbij staat onder andere vermeld of een sokkel geschikt is voor buiten.

Ik heb een kunstwerk dat ik graag op een sokkel geplaatst wil hebben. Kunnen jullie dit ook voor mij verzorgen en hoe gaat dit in zijn werk?

Wij kunnen dit optioneel voor u verzorgen. Uw kunstwerk kan door middel van vaste montage (lijm) of losse montage (dook of pen) op een sokkel geplaatst worden. Soms kan de keuze voor montage beïnvloed worden door het contactoppervlak dat een kunstwerk heeft met de sokkel. Het beste is om het te plaatsen kunstwerk bij ons af te leveren of, als dit niet mogelijk is, een mal van het contactoppervlak met hierin de locatie en diepte van eventuele gaten aan ons te leveren. E.e.a. wordt dan in onze werkplaats voorbereid, waarna we met u verder de plaatsing op locatie kunnen gaan inplannen. Vraag één van onze collega's om meer informatie omtrent uw wensen. 

Ik zou graag één of meerdere gaten in mijn sokkel hebben aangebracht. Kunnen jullie dit ook voor mij verzorgen?

Wij kunnen probleemloos gaten in een sokkel aanbrengen, ongeacht het gekozen materiaal. Hiervoor hebben wij wel de exacte maten van u nodig. Per bewerking gelden verschillende prijzen omdat per materiaal verschillende technieken nodig zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij bestelling van uw sokkel.