loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Museum vitrines

Museum vitrines: Op maat gemaakte vitrines van Solits

Vind de perfecte vitrine voor uw Museum bij Solits

Bij Solits begrijpen we dat de juiste vitrine essentieel is voor het tentoonstellen en beschermen van uw waardevolle museumstukken. Daarom bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte museum vitrines aan, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften en de unieke aard van uw collecties.

Diversiteit in soorten en maten

Of u nu op zoek bent naar een grote vitrine voor een omvangrijke collectie of een compactere oplossing voor kleinere objecten, Solits heeft het allemaal. Ons assortiment omvat vitrines in alle soorten en maten, vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, om uw tentoonstellingen te verrijken en uw collecties te beschermen.
De museumvitrines bieden wij aan in plexiglas of glas, waarbij glas verkrijgbaar is in ongehard, gehard en gelaagd glas. Onze vitrines zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor in uw museum.

Actieve filters

Persoonlijk advies en service: Deskundige ondersteuning bij Solits

Heeft u vragen over welke vitrine het beste past bij uw tentoonstelling of collectie? Onze collega’s staan klaar om u te voorzien van persoonlijk, vrijblijvend advies. U kunt telefonisch, per mail of via whatsapp contact met ons opnemen voor al uw vragen. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale vitrineoplossing voor uw museum.

Speciaal ontworpen voor musea: Kwaliteit en functionaliteit

De vitrines van Solits zijn speciaal ontworpen voor gebruik in musea. Dit betekent dat ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel, perfect voor het tentoonstellen en beschermen van kostbare kunstwerken.

Ons team van deskundigen bij Solits specialiseert zich in het maken van vitrines op maat. We begrijpen dat elk museum uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen aan. Van neutrale tinten die de aandacht op de tentoongestelde objecten leggen tot levendige kleuren die een extra dimensie aan uw tentoonstelling geven, wij kunnen elke gewenste kleur en stijl realiseren.

Professioneel geleverd bij u in het museum: Flexibele opties bij Solits


Uw bestelling leveren we graag bij u in het museum, wij bieden u flexibele opties die passen bij uw planning en behoeften. U kunt uw op maat gemaakte museum vitrines eenvoudig bestellen en  handig laten afleveren rechtstreeks in uw museum op de plek waar u de producten wilt hebben. Indien gewenst verzorgen wij ook eventuele montage op locatie.

Wij zijn er trots op musea door heel het land te bedienen. Ongeacht waar uw museum zich bevindt, wij zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte vitrines veilig en tijdig worden geleverd. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om te zorgen dat elke levering soepel verloopt, van bestelling tot bezorging.


Kies Solits voor uw museum vitrines

Voor museum vitrines die zowel functioneel als esthetisch zijn, is Solits uw go-to partner. Met een breed scala aan opties, deskundig advies, en een toewijding aan kwaliteit en functionaliteit, is Solits de ideale keuze voor het verrijken van uw museum. Onze vitrines zijn ontworpen om niet alleen uw tentoonstellingen te verrijken, maar ook om uw kostbare objecten te beschermen. Kies Solits voor vitrines die uw museum naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.