loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Plantenzuilen

Ze laten planten mooier uitkomen en zijn een echte eyecatcher in elk interieur.

Plantenzuilen zijn onmisbaar in een stijlvolle woonkamer of mooie tuin. Ze brengen planten namelijk letterlijk naar een nieuwe hoogte. Dat creëert ruimte en maakt het makkelijker om een mooie plek voor uw plant te vinden. Maar wat is een goede plek om een plantenzuil neer te zetten? Wij inspireren u graag!

Actieve filters

Een plantenzuil is eigenlijk een soort plantentafel of plantenstandaard en kan zowel binnen als buiten prachtig staan. Wilt u een plantenzuil kopen, maar heeft u geen idee waar u hem moet neerzetten? Dit vinden wij de vijf mooiste plekken:

In de woonkamer

Een stijlvolle plantenhoek in uw woonkamer creëren? Plaats één of meerdere plantenzuilen van verschillende hoogtes bij elkaar voor een creatief effect. Behalve dat planten uw huis veel sfeer geven, zijn ze ook goed voor uw leefomgeving. Wist u bijvoorbeeld dat planten stofdeeltjes afnemen, schadelijke stoffen afbreken, kooldioxide omzetten in zuurstof en de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit in huis verbeteren?

In de hal

U kunt maar een keer een eerste indruk maken, die kan dus maar beter goed zijn. Wilt u uw hal thuis of bijvoorbeeld de hal in een kantoor, ziekenhuis of winkelcentrum net dat beetje extra jeu geven? Onze plantenzuilen zorgen ervoor dat bezoekers zich in elke hal direct welkom voelen.

Buiten: in de tuin of op het terras

De planten in uw (kantoor)tuin of op uw (horeca)terras meer tot hun recht laten komen? Kies dan voor een mooie plantenstandaard voor buiten. Die kunnen tegen weer en wind. En geloof ons, met een plantenzuil in de tuin, krijgt uw hele tuin een upgrade.

Bij de receptie

Een receptie of entree is vaak een saaie ruimte, maar daar hebben wij een oplossing voor. Onze houten, stalen, glazen of kartonnen plantenzuilen zijn namelijk echte sfeermakers. Denk hierbij niet alleen aan de receptie van een hotel of vakantiepark, maar ook aan de ontvangstruimte van een praktijk of de entree van een kantoorpand.

In een winkel of museum

Een mooie industriële plantenzuil in uw winkel of toch liever eentje met een betonlook? Ook voor musea, showrooms en winkels gaan wij graag aan de slag om mooie en passende plantenzuilen te leveren.

Plantenzuil op maat

Bent u op zoek naar een plantenzuil? We hebben een groot aantal afmetingen uit voorraad leverbaar, maar dankzij onze eigen werkplaats kunnen we ook zuilen op maat maken. In elke vorm en met wat voor materiaal u ook in gedachte hebt. Van hout en staal tot glas en karton. In het zwart, wit of in kleur. Voor binnen of buiten.

Veelgestelde vragen bij onze plantenzuilen

Welk gewicht kan een plantenzuil dragen?

Plantenzuilen maken wij uit diverse verschillende materialen. Het gebruikte materiaal bepaald het draaggewicht. De meeste plantenzuilen voor bijvoorbeeld gebruik in uw woonkamer kunnen snel een draaggewicht van 75 kg hebben.   

Welke garantie zit er op een plantenzuil die ik bij jullie koop?

Wij hanteren een standaard garantie van 6 maanden op al onze producten. Echter in praktijk streven wij graag de beste kwaliteit na. Indien producten duidelijk mankementen vertonen buiten het garantiejaar leveren we in veel gevallen een vervangend gelijkwaardig product. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit waar de particuliere klant zich altijd op kan beroepen.