loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Sokkel rond

Houdt u niet van een rechttoe rechtaan sokkel? Overweeg dan een ronde sokkel. We zien dat de ronde sokkels in wit vaak ingezet worden voor feesten zoals bruiloften, bijvoorbeeld als display voor een taart. Zwarte ronde sokkels worden vaak ingezet als bloemendisplay. En wilt u dat de ronde zuil helemaal bij uw huisstijl of interieur past? Kies dan voor de ronde pilaar in de door u gewenste kleur.

Ronde sokkels worden grotendeels vervaardigd uit kunststof waardoor we werken met vaste afmetingen in diameter. De hoogte is op maat aan te passen.

Actieve filters

Wilt u een plant, lamp of ander accessoire meer tot zijn recht laten komen, maar past het niet op een vierkante sokkel? Kies dan voor één van onze ronde sokkels. Klanten kiezen ook regelmatig voor een ronde sokkel om kunst te presenteren in huis. Geloof ons, met een ronde sokkel krijgt uw hele interieur een upgrade.

Ronde pilaar

Een ronde sokkel wordt ook wel een ronde pilaar genoemd en staat prachtig in elk stijlvol interieur. Een sokkel creëert ruimte en maakt het makkelijker om een mooie plek voor uw plant, kunstwerk, lamp of ander accessoire te vinden.

Witte ronde sokkel

Onze witte ronde sokkels worden vaak ingezet als display voor een taart op feesten en partijen, zoals een bruiloft of verjaardag. De witte zuil past daarnaast goed in een interieur met lichte muren: hierdoor gaat alle aandacht naar het object, kunstwerk of de bloemen óp de sokkel.

Zwarte ronde sokkel

Zwarte ronde sokkels worden vaak ingezet als bloemendisplay. Daarnaast past die goed in een modern interieur. Het zet uw producten echt in de schijnwerpers. Mogelijk letterlijk door er LED verlichting bij te laten monteren. Wilt u dat? Neem dan vooral contact met ons op.

Ronde sokkel voor uw interieur

Wilt u een ronde sokkel die helemaal bij uw eigen huisstijl of interieur past? Kies dan voor een ronde sokkel in de door u gewenste kleur, bijvoorbeeld blauw, beige of rood. Dat is straks een echte eyecatcher in uw woonkamer, hal of slaapkamer.

Kunststof ronde sokkel

Ronde sokkels worden grotendeels vervaardigd uit kunststof, daarom werken we met verschillende vaste afmetingen in diameter. De hoogte is op maat aan te passen. Onze standaard lak is een zijdeglans lak. Voor de zuilen gebruiken we standaard RAL 9010 (wit) en RAL 9005 (zwart), maar u kunt ook een eigen kleur kiezen. Wilt u een extra luxe display? Kies dan voor een bijpassende ronde vitrinekap.

Ronde sokkels voor beelden

Naast planten en lampen is een ronde sokkel bij uitstek geschikt om beelden en kunstwerken op de plaatsten. Of ze nu klein, groot, licht of zwaar zijn; met een ronde pilaar zet u een beeldwerk letterlijk op een voetstuk. Niemand kan daar straks nog omheen.

Op maat gemaakte ronde sokkel

Bent u op zoek naar een ronde sokkel met een formaat dat u niet in onze webshop ziet staan? Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we ook ronde sokkels op maat maken. Lees ook deze blog om te kijken welke maat sokkel perfect in uw huis of tuin past.

Ronde sokkel kopen?

Bekijk hieronder ons aanbod van ronde sokkels of kom langs in onze showroom in Wateringen.