loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Welk materiaal is geschikt voor een sokkel die buiten gebruikt kan worden?

Wij hebben een speciaal kunststof (wit of zwart) in ons assortiment wat bijvoorbeeld uitstekend geschikt is om voor een sokkel voor buiten te gebruiken. Ook hebben wij enkele steensoorten in ons assortiment voor buiten. U kunt de eigenschappen van een product op onze website bekijken door voor een standaardmaat van een product te kiezen. Hierbij staat onder andere vermeld of een sokkel geschikt is voor buiten.

Ik zou graag één of meerdere gaten in mijn sokkel hebben aangebracht. Kunnen jullie dit ook voor mij verzorgen?

Wij kunnen probleemloos gaten in een sokkel aanbrengen, ongeacht het gekozen materiaal. Hiervoor hebben wij wel de exacte maten van u nodig. Per bewerking gelden verschillende prijzen omdat per materiaal verschillende technieken nodig zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij bestelling van uw sokkel.

Ik heb een kunstwerk dat ik graag op een sokkel geplaatst wil hebben. Kunnen jullie dit ook voor mij verzorgen en hoe gaat dit in zijn werk?

Wij kunnen dit optioneel voor u verzorgen. Uw kunstwerk kan door middel van vaste montage (lijm) of losse montage (dook of pen) op een sokkel geplaatst worden. Soms kan de keuze voor montage beïnvloed worden door het contactoppervlak dat een kunstwerk heeft met de sokkel. Het beste is om het te plaatsen kunstwerk bij ons af te leveren of, als dit niet mogelijk is, een mal van het contactoppervlak met hierin de locatie en diepte van eventuele gaten aan ons te leveren. E.e.a. wordt dan in onze werkplaats voorbereid, waarna we met u verder de plaatsing op locatie kunnen gaan inplannen. Vraag één van onze collega's om meer informatie omtrent uw wensen. 

Ik ben van plan om een sokkel in MDF kleur te bestellen, maar waar moet ik het kleurnummer noteren bij mijn bestelling?

Bij het bestellen van een "Solits sokkel kleur" kunt u eenvoudig kiezen voor de gewenste RAL kleur.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling af te halen in Wateringen. Dit kan op maandag t/m vrijdag, zie onze contactpagina voor de openingstijden.

Kunnen jullie ook stelpoten onder de sokkel monteren?

Ja, deze mogelijkheid bieden wij ook. U kunt deze gemakkelijk via de website bestellen. Komt u er niet uit? Neem vooral contact met ons op.

Ik zou graag een MDF sokkel willen bestellen, echter zou ik deze graag verzwaard willen hebben. Kan dat?

Ja, deze mogelijkheid bieden wij ook. U vindt deze optie onder onze accessoires in het assortiment.

Kunnen jullie ook wielen monteren onder een sokkel?

Dit is mogelijk bij vrijwel alle houten sokkels. Wij raden dit in verband met de stabiliteit echter pas aan vanaf een lengte/breedte van 30 cm/30 cm. Bekijk hier de mogelijke wielen.

Kan ik na mijn aankoop gebruik maken van mijn herroepingsrecht?

Ja, u kunt ons hierover op de hoogte stellen middels een email aan info@sokkel.nl. Vermeld in deze email uw klantnummer en/of bestelnummer. Indien u deze beslissing neemt voor ontvangst van de bestelde artikelen, ontvangen wij uw email gaarne zo spoedig mogelijk. Voor de details omtrent het herroepingsrecht verwijzen wij u door naar deze pagina

Welke garantie zit er op producten die ik bij jullie koop?

Wij hanteren een standaard garantie van 6 maanden op al onze producten. Echter in praktijk streven wij graag de beste kwaliteit na. Indien producten duidelijk mankementen vertonen buiten het garantiejaar leveren we in veel gevallen een vervangend gelijkwaardig product. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit waar de particuliere klant zich altijd op kan beroepen.

Wat is de levertijd van een product?

De levertijd van een product staat op onze website achter de artikelnaam vermeld. Alle levertijden staan genoteerd in werkdagen. 1-3 betekent dus dat u bij bestelling van het betreffende artikel, het product binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft.

Ik zou graag meerdere sokkels willen bestellen. Wat zijn dan de verzendkosten die ik moet betalen?

De verzendkosten bepalen wij op basis van het gewicht van uw bestelling. Hierbij wordt gekeken naar het totaalgewicht. Of u nu dus 1 of meerdere artikelen bestelt, het gewicht van de totale order bepaalt de verzendkosten. Onder Service – Levering kunt u de gewichtsklassen met bijbehorende verzendkosten terugvinden.

Welk gewicht kan een sokkel dragen?

Het gewicht dat u op een sokkel kunt plaatsen, is geheel afhankelijk van het materiaal van de sokkel en de vorm van het voorwerp dat u op de sokkel wilt plaatsen. Wij vermelden het draaggewicht van het desbetreffende materiaal meestal onder de productspecificaties. Indien gewenst, kunnen wij veel van de verschillende modellen voor u verstevigen indien het voorwerp wat u er op wilt plaatsen dit vraagt.