loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Wij zien het als een uitdaging om de producten van onze klanten zodanig te presenteren dat zij optimaal tot hun recht komen.  Met een jong, enthousiast en flexibel team lukt het ons steeds om uitdagende projecten op een kwalitatief hoog niveau te realiseren. Met Solits presenteert u uw product op niveau.

Ontstaan

Diego en Brenda Kooy startten in 2003 met de galerie Spirits in Stone. Meer en meer klanten vroegen regelmatig om een passende sokkel bij hun beeld. Diego en Brenda zochten voor hun klanten kwalitatief goede sokkels in diverse houtsoorten, steensoorten, glas en kunststof en kwamen tot de ontdekking dat er nog niet één centrale plek in Nederland was waar diverse sokkels gekocht konden worden. In 2004 startten zij daarom de website www.sokkel.nl. Aanvankelijk werden de sokkels verkocht vanuit de galerie in Wijk bij Duurstede, maar later vanuit onze werkruimte en showroom in Den Hoorn (Zuid-Holland).

Inmiddels bieden we een constante kwaliteit en een groot assortiment. Daarnaast hebben we ruime ervaring opgedaan in advies en plaatsing. Inmiddels mogen we tot onze klanten rekenen: galerieën, musea, bedrijven met kunstcollecties, beursdeelnemers of inrichters, kunstenaars en particulieren.


Zelforganisatie

De personeelstevredenheid staat bij Solits op nummer één. Elkaar  betrekken bij bedrijfsprocessen en beslissingen, elkaar horen, kansen bieden en stimuleren tot zelfontwikkeling krijgt altijd onze aandacht.

Het boek Reinventing organizations van Fredec Laloux sloeg bij Diego en Brenda direct aan. Om zelforganisatie meer handen en voeten te geven hebben we hulp ingeschakeld van Het Eerste Huis. Met succes: we werken nu vanuit rollen met verantwoordelijkheden, we nemen gedragen besluiten en er is duidelijkheid wat je van elkaar kunt verwachten en waar jij zelf aan zet bent.

Ons team

Diego

Sportief, volhouder en avonturier. Draait zijn hand er niet voor om om klanten en samenwerkingspartners in Berlijn of Zwitserland te bezoeken. Houdt van koken, BBQ en kan wijn proeven als de beste.

brenda

Brenda

Idealist, nieuwsgierig en fanatiek. Zag in 2004 samen met Diego dat Nederland zat te wachten op één plek waar sokkels te koop zijn. Is fan van de recycle sokkel: oud wordt nieuw én zo ontstaan arbeidservaringsplekken

kelly

Kelly

Als frisse wind, ondersteunt zij onze internationale agenten. Werkt zich graag in het zweet met CrossFit. Vind de gekleurde sokkels leuk omdat ze vrolijk wordt van allerlei kleurtjes en patronen.

kim

Kim

Gezellige eerlijke Brabantse die met haar zachte G als eerste de telefoon oppakt. Kan heerlijk schaterlachen. Wil altijd nog eens een koe knuffelen. Haar favoriet is de kastsokkel vanwege de extra opbergruimte.

roy

Roy

Medewerker van het eerste uur. Altijd kritisch en constant op zoek naar verbetering. Heeft deze website gebouwd, maar werkt indien nodig net zo graag mee in de werkplaats.

mitchel

Mitchel

Een van zijn ondergewaardeerde hobby’s is slapen. Als hij eenmaal op dreef is, is hij de beste sokkel inpakker. Blijkt een talent te zijn in badminton maar wil op tennis. Zijn favoriete sokkel: Witte MDF omdat die zo makkelijk in te pakken is en ‘gewoon mooi is’.

justin

Justin

Is de snelste van het team en daarmee met zijn functie van chauffeur op de juiste plek. Voetbal fanaat, wil ooit nog bij de politie. Weet zich met zijn looks en babbel altijd gemakkelijk uit moeilijke situaties te redden. 
Zijn favoriete sokkel is karton: lekker licht! 

Emil

Emil

Onze vriendelijke Plexiglas specialist, die altijd een Frans praatje paraat heeft. Komt rustig over, heeft een grote passie voor muziek en dat is ook altijd te horen op zijn werkplek. Plexiglas is zijn uitdaging, omdat het vraagt naar uiterste nauwkeurigheid en het een chique materiaal is.

robert

Robert

De gouden handjes in de werkplaats. Maakt meer dan alleen sokkels. Gek van voetbal, maar vooral om te kijken. Omdat hij van massief hout houdt, is zijn favoriet de eiken houten sokkel.

Jeroen
Met als hobby houtbewerking, was het niet gek dat Jeroen bij Solits terechtkwam. Daarnaast houdt Jeroen van fotografie, illustreren, gitaar spelen en reizen. Wat voor bestemming hem het meest aanspreekt? Scandinavië!
Zijn favoriete sokkel is de sokkel eiken massief, die heeft een mooie uitstraling.

Marion

Onze stille kracht op kantoor. Maakt offertes, tekeningen, berekeningen en meer. Super fanatiek op het volleybalveld en helpt ook de jeugd om zich te ontwikkelen in deze sport.
Haar favoriete sokkel? De zwart mat omdat deze mooi strak en tijdloos is.

Basel

Basel

Onze Syrische harde werker! Staat graag aan de zaag- en freesmachine, maar helpt ook bij de logistieke afdeling. Heeft altijd een big smile in de aanbieding. Basel vindt de masief eiken sokkels het mooiste.

Brian

Brian is onze bescheiden meubelmaker. Dat is nergens voor nodig; hij zorgt voor constante kwaliteit en pakt zijn verantwoordelijkheid. Houdt zich graag bezig met de diverse montage opdrachten. We weten niet of hij soms stiekem z’n tweelingbroer inzet. Zijn favoriete sokkel is de eikenfineer, door de mooie vlam tekeningen in het fineer.

Michael

Kunstenaar, ondernemer, klimmer, meubelmaker: Onze Ierse collega heeft een brede interesse. Zo ook in het vak als meubelmaker en daarom heeft hij zich bekwaamd in plexiglas en glasbewerking. Zijn favoriete sokkel is… iets wat hij nog niet eerder heeft gemaakt! Hij houdt van nieuwe dingen doen.

Lars

Heeft naast 6 dagen sporten gelukkig ook nog tijd voor Solits totdat zijn volgende studie start. Lars zorgt ervoor dat de producten ingepakt en verstuurd worden of springt zelf in de auto om te bezorgen. Zijn favoriete product is een niet te grote sokkel omdat deze moeilijk in te pakken zijn. .

Caspar

Heeft als hobby werken! Werken en volleybal vullen de week maar probeert daarnaast ook met andere leuke mensen tijd door te brengen. Zijn favoriete sokkel is de industriële versie: Een stevig en luchtig fundament waar je heel goed op kan bouwen.

 

Sanne

Haar toeristische achtergrond is terug te horen in haar vriendelijke stem als ze onze Nederlandse en Duitse klanten te woord staat. Houdt van gezellig op stap gaan met vriendinnen en is regelmatig op het voetbalveld als centraal verdediger te vinden. De meerpaal sokkel is haar favoriet door de natuurlijke uitstraling en omdat elk item uniek is.

Rabia

Rabia

Al in de vroege ochtend racet zij met haar electrische fiets naar Solits. Daar is zij degene die de vragen van de klanten constant afstemt met de planning en mogelijkheden in de werkplaats. Bakt graag voor haar collega's maar houdt zelf niet van taart. De zwart mat sokkel is haar favoriet omdat deze er mooi strak en stijlvol uitziet.

Mariana

Mariana UK DK SE

Deze Russische multilingual communiceert feilloos met onze Engelse en Skandinavische klanten. Maar als we Griekse klanten zouden hebben, zou ze die ook foutloos te woord staan.
Heeft groene vingers maar kiest toch bewust voor haar salesfunctie bij Solits.
Haar favoriete sokkel is de stalen zuil met eiken top omdat hij zo lichtgewicht, modern en stijlvol is.

Glenn   

Helpt de Duitstalige klanten met zijn Nederlandse pragmatische aanpak. Houdt van het strand en verblijft graag in de Zwitserse Alpen vanwege de prachtige omgeving. Zijn favoriete sokkel is de hexagon omdat die anders is dan de anderen.

Mirjam FR CH 

Frankrijk voelt voor haar als thuiskomen. Is de vriendelijke stem achter socles.fr. Gek op reizen, sport en oesters.
Haar favoriete product is de beschermkap met geïntegreerde LED verlichting om sieraden nog mooier te laten schitteren. 

Gaby

Een echte regelnicht met oog voor detail. Zorgt ervoor dat alle materialen en producten tijdig binnen zijn, zodat iedereen lekker door kan. Houdt van fotograferen en klussen. Daarnaast heeft ze een passie voor oude auto’s en alles wat met interieurs te maken heeft.  De sokkel die zij in huis zou zetten? De marmerlook sokkel omdat deze aansluit op de trends op interieurgebied.

Julian

Rustig en kritisch; zorgt voor constante kwaliteit binnen de productie. Houdt van wandelen en van Frankrijk. Zijn favoriet is een plexiglas sokkel omdat het dan lijkt alsof de objecten zweven

Krzysztof

Kris is een trotse man; op zijn kleine dochtertje en op zijn werk bij Solits.  Dankzij Kris komen de producten heel aan bij de klanten. Zijn favoriete sokkel? De betonlook, vanwege de mooie tekening in het materiaal.

Skip

Skip

Knuffeldier en stofzuiger in één