loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Museumsokkels

Museum sokkels op maat bij Solits: Passend voor uw tentoonstelling

Maatwerk sokkels van Solits

Bij de presentatie van museumobjecten is elk detail van cruciaal belang, en dat geldt zeker voor de sokkels waarop de objecten worden gepresenteerd. Solits begrijpt dit als geen ander en biedt daarom op maat gemaakte museum sokkels aan, perfect afgestemd op uw unieke wensen en behoeften.

Alle soorten en maten: Solits heeft diverse aanbod

Bij Solits is er geen beperking wat betreft de variatie in soorten en maten van museum zuilen. Of u nu op zoek bent naar een kleine, subtiele sokkel voor een kunstwerk, of een grote, robuuste zuil voor een imposant object, Solits heeft het allemaal. Elke zuil wordt met de grootste zorg en precisie vervaardigd, zodat deze perfect past bij de rest van uw tentoonstelling.

Persoonlijk advies en service: Stel onze collega’s al uw vragen

Weet u niet zeker welke sokkel het beste past bij een object of tentoonstellingsruimte? Geen zorgen, ons team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt telefonisch contact opnemen voor al uw vragen of wij staan per mail of Whatsapp ter beschikking. Bij grote projecten kan één van onze collega’s u ook op locatie van advies voorzien. Ons deskundig team biedt u graag advies op maat, zodat u de perfecte keuzes kunt maken voor de inrichting van uw museum.

Speciaal ontworpen voor musea: Kwaliteit en duurzaamheid

De sokkels van Solits zijn speciaal ontworpen voor gebruik in musea. Dit betekent dat ze niet alleen esthetisch kloppen, maar vaak ook duurzaam zijn en geschikt voor het dragen van kostbare objecten.

Onze expertise ligt in het aanbieden van een breed scala aan sokkels in alle denkbare kleuren en stijlen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele, neutrale sokkel die naadloos opgaat in de achtergrond, of een opvallend gekleurde sokkel die een statement maakt, Solits kan dit realiseren. Elke sokkel wordt met zorg vervaardigd om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Professioneel geleverd bij u in het museum: Flexibiliteit bij Solits

Uw bestelling leveren we graag bij u in het museum, wij bieden u flexibele opties die passen bij uw planning en behoeften. U kunt uw op maat gemaakte museum sokkels eenvoudig bestellen en  handig laten afleveren rechtstreeks in uw museum op de plek waar u de producten wilt hebben. Indien gewenst verzorgen wij ook eventuele montage op locatie.

Wij zijn er trots op musea door heel het land te bedienen. Ongeacht waar uw museum zich bevindt, wij zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte sokkels veilig en tijdig worden geleverd. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om te zorgen dat elke levering soepel verloopt, van bestelling tot bezorging.

Solits: Uw partner in musea presentatie

Kies voor de expertise van Solits voor uw museum sokkels. Met een breed scala aan opties, persoonlijk advies, en een toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, is Solits de ideale partner voor de ondersteuning van uw tentoonstellingen en hun presentatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

Actieve filters