loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Verzendmethodes

Pakketten tot 25 kg

Breekbare goederen en gewichten boven de 25kg

Maximale omtrek pakket (2xL+2xB+H): 300cm


pakket_klein_350px.jpgpakket_groot_350.jpgpallet_geknipt_350px.jpg

Verzendkosten

0-25kg fragile25-150 kg of breekbaar 150-250 kg / 115+cm

nl.gif  BINNEN NEDERLAND:

€ 15,- excl. BTW  € 55,- excl. BTW € 82,50 excl. BTW 

be.gif  NAAR BELGIË:

€ 19,95 excl. BTW   € 59,- excl. BTW € 88,50 excl. BTW


Onze bezorgkosten zijn gebaseerd op bezorging op het vasteland. Neemt u even contact met ons op of wij ook bij u op één van de Nederlandse eilanden kunnen bezorgen.

Mocht uw bestelling een totaalgewicht hebben van meer dan 250 kg of afwijkende afmetingen (L/B/H >115cm), wordt een aangepast verzendtarief in rekening gebracht.

Wij hanteren een minimum orderbedrag van € 50,- (excl. BTW) (€ 60,50 incl. BTW)
fragile Kwetsbare producten worden verzonden op een pallet, hiervoor geldt het verzendtarief >25 kg.

Wij versturen onze producten binnen heel Europa en nog verder. Contacteer ons a.u.b. voor tarieven naar een specifiek adres.

Uw bestelling wordt geleverd op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Mocht u afwijkende openingstijden hebben dan horen wij dit graag bij het plaatsen van uw bestelling. Wij kijken dan graag naar de mogelijkheden om kosten achteraf te voorkomen.VEILIGE VERZENDING

De verzending van uw bestelling met sokkels krijgt onze bijzondere aandacht.

Het transport van uw bestelling laten wij afhankelijk van het volume en de kwetsbaarheid van de producten door onze eigen chauffeurs of door onze logistieke partner Transmission verzorgen. 

Voor elk type sokkel hebben wij dankzij jarenlange ervaring een speciale manier van verpakking ontwikkeld, alle bestellingen worden in ons magazijn en door onze eigen medewerkers professioneel verpakt. 

Glazen sokkels worden verstuurd in een bekisting, eiken en meerpaal sokkels versturen we vanwege hun gewicht op een zo klein mogelijke pallet en de Solits sokkels van MDF worden, afhankelijk van het aantal in uw bestelling, in een doos verpakt met een schokabsorberende laag piepschuim. Anders worden de sokkels tezamen op een pallet verpakt.SNELLE LEVERTIJDEN

Uit voorraad

Een groot deel van ons assortiment leveren wij direct uit voorraad. Dit houdt in dat wij binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling uw artikelen laten bezorgen op uw afleveradres, wij streven altijd naar een zo kort mogelijke levertijd. 

Op maat of bestelling

Een kleine greep artikelen uit ons assortiment kent een levertijd, die u achter het artikel vermeld ziet staan. Tevens leveren wij een aantal producten alleen op bestelling, de levertijden hiervoor zijn per productsoort verschillend. Zo geldt dat ook voor de op maat producten. Bij alle bestellingen proberen wij u van te voren een indicatie van de levertijd af te geven.   

Producten met verschillende levertijden in 1 bestelling

Wij versturen een bestelling bestaande uit verschillende producten als één zending. Hierbij geldt als levertijd het product dat de langste levertijd heeft.

Mocht u toch bepaalde producten uit uw totaalbestelling eerder willen ontvangen, neemt u dan even contact op om af te spreken hoe wij dit voor u kunnen verzorgen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze voorraad en levertijden? Neem gerust contact op met ons op +31 (0)174 - 783 000.


LEVERINGSMOGELIJKHEDEN

AFHALEN IN WATERINGEN (BIJ DELFT, Z-H):

U kunt uw bestelling gratis bij ons afhalen aan de Linnewever 5 in Wateringen. We willen u vriendelijk vragen te komen op de tijden dat onze showroom open is. Lukt dat niet belt u ons dan om een afspraak te maken.

PAKKET EN PALLETVERZENDING MET TRANSMISSION EN DPD (NL/BE):

Afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van uw bestelling, verzenden wij uw goederen als colli (pakket) of op een pallet. Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd zorgvuldig verpakt worden. Vervolgens bieden we het aan bij onze transporteurs: Transmission in geval van pallets, DPD in geval van colli. Inmiddels werken we al jaren op een prettige manier met hen samen.

Bezorging tot aan de voordeur
Onze transporteur zal de pallet tot aan de voordeur brengen en in het geval van meerdere verdiepingen tot de hoofdingang op de begane grond. Voor het naar binnen brengen van de sokkel bent u zelf verantwoordelijk alsmede voor het afvoeren van de pallet.
Als u niet in de gelegenheid bent om de sokkel zelf naar binnen te brengen, dan kunt u hiervoor een extra service aanvragen. Wilt u in dat geval per omgaande contact met ons opnemen, dan zullen wij hiervoor vrijblijvend een kostenberekening maken. 

Niet thuis
Mocht u op het moment van levering door Transmission of DPD niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij een van uw buren aangeboden, zodat u het daar later zelf kunt ophalen. Zijn ook de buren niet thuis, dan biedt Transmission en/of DPD het pakket de volgende werkdag nogmaals aan.

Track & Trace
Op het moment dat wij uw sokkels aan onze transporteurs meegeven, ontvangt u van hen een Track & Trace e-mail (mits wij beschikken over uw emailadres). Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag door hun bezorgd. Omdat wij het transport uitbesteden, kunnen wij u niet exact zeggen op welk tijdstip de levering zal plaatsvinden.

Mocht uw bestelling met Transmission verstuurd zijn, dan kunt u aan de hand van uw Track & Trace code informatie opvragen bij hen via: +31 (0)79 3435010.

 

BEZORGING DOOR HEEL EUROPA EN VERDER

Reeds jarenlang leveren wij onze producten in vele landen binnen Europa en elders op de wereld. Ieder land vraagt een eigen manier van vervoer of afhandeling. We kunnen hiervoor onmogelijk alle tarieven noteren. Toch zijn de mogelijkheden en ervaring bij ons aanwezig. Contacteer ons a.u.b. voor snelle tarieven naar een door u gewenst specifiek adres.