loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Sokkel wit | zwart | kleur

Met de Solits sokkel heeft u een mooie basis om uw product te tonen.

Onze sokkels kenmerken zich door hun perfecte afwerking, ze zijn hol waardoor zij gemakkelijk te verplaatsen zijn, maar sterk genoeg om een gewicht tot maximaal 100 kilogram te dragen. Daarnaast vormen ze een ideale basis om uit te breiden met verlichting, bestickering of een mooie vitrinekap.

De mat witte sokkel en mat zwarte zuil worden het meest gekozen door onze klanten. Deze zuilen vragen de minste aandacht waardoor het te tonen product optimaal tot zijn recht komt. Uiteraard vraagt elk interieur om een eigen invulling. Kies voor een wit hoogglans zuil of zwart hoogglans sokkel voor een chique uitstraling. Wilt u zich geen breuk sjouwen maar wel een natuursteen of betonnen uitstraling? Dan is het materiaal stonelook of betonlook een echte aanrader. Zoekt u zwarte sokkels met een warme uitstraling, dan zijn de Solits sokkels zwart eiken fineer een hele goede keuze, deze gaan mee in de huidige trend.

We hebben een groot aantal afmetingen uit voorraad leverbaar. Elke gewenste afmeting, kunnen we voor u op maat maken.

Actieve filters

Productspecificaties

    Onze Solits sokkel is het meest verkochte product in bijvoorbeeld de witte, zwarte en gekleurde variant. Een no-nonsense zuil die voor vele toepassingen geschikt is zoals de inrichting van een winkel, museum, beurs én als rustige zuil in uw huiskamer of kantoor. De sokkel is hol en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en toch kan het een gewicht tot 100 kilogram dragen. We hebben een groot aantal afmetingen op voorraad die daardoor vaak de volgende dag al geleverd kunnen worden. Daarnaast is elke gewenste afmeting voor u te maken.

Veelgestelde vragen bij sokkels in wit, zwart of kleur

Van welk materiaal is jullie witte sokkel gemaakt?

We hebben twee witte sokkels in ons assortiment. Een hoogglans witte sokkel en een sokkel met een wit matte afwerking.
Beiden zijn gemaakt van plaatmateriaal met een witte kunststof laag. De kleur van de witte zuil is bij benadering RAL 9016.

Wat is de levertijd van een product?

De levertijd van een product staat op onze website achter de artikelnaam vermeld. Alle levertijden staan genoteerd in werkdagen. 1-3 betekent dus dat u bij bestelling van het betreffende artikel, het product binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft.

Van welk materiaal zijn jullie zwarte sokkel gemaakt?

We hebben meerdere soorten zwarte sokkels in ons assortiment:
Een hoogglans zwarte sokkel en een sokkel met een zwart matte afwerking. Beiden zijn gemaakt van plaatmateriaal met een zwarte kunststof laag.
De kleur van de zwarte zuil is bij benadering RAL 9005.
Daarnaast kunt u kiezen voor de stonelook sokkel. Een zeer donker grijs, bijna zwarte sokkel. Deze is gemaakt van MDF Met een stonelook afwerking. Zonder olie is het grijzig van kleur. Wij zetten de sokkels in een olie waardoor het op afstand lijkt om een Belgisch hardstenen sokkel.
Om aan te haken bij de huidige trend, hebben we ook zwart eiken fineer zuilen in ons assortiment. Deze zijn gemaakt van eiken fineer en vervolgens gespoten met een watergedragen lak, kleur RAL 9005. We bieden nog meerdere opties in zwart aan: Zwarte kartonnen zuilenzwart plexiglas en buitensokkels zoals zwart graniet.

Welk gewicht kan een sokkel dragen?

Het gewicht dat u op een sokkel kunt plaatsen, is geheel afhankelijk van het materiaal van de sokkel en de vorm van het voorwerp dat u op de sokkel wilt plaatsen. Wij vermelden het draaggewicht van het desbetreffende materiaal meestal onder de productspecificaties. Indien gewenst, kunnen wij veel van de verschillende modellen voor u verstevigen indien het voorwerp wat u er op wilt plaatsen dit vraagt.

Welke garantie zit er op producten die ik bij jullie koop?

Wij hanteren een standaard garantie van 6 maanden op al onze producten. Echter in praktijk streven wij graag de beste kwaliteit na. Indien producten duidelijk mankementen vertonen buiten het garantiejaar leveren we in veel gevallen een vervangend gelijkwaardig product. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit waar de particuliere klant zich altijd op kan beroepen.