loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Belangrijk nieuws over onze natuurstenen sokkels

- Categories : new

Vorige maand informeerden wij u over de nieuwe trends in de wereld van sokkels en zuilen en introduceerden wij onze nieuwste modellen in verschillende stijlen: elegant retro en een industrieel, open type zuil.

Daar ligt voor Solits ook de uitdaging: wij springen graag in op uitdagende vragen van de klant, waarbij wij ons oplossend vermogen aan u kunnen tonen. Denk hierbij eveneens aan de combinatie van verschillende materialen, aparte vormen, elektrotechnische uitdagingen zoals bijzondere verlichting of accu oplossingen. Nieuwe producten vragen bovendien om meer (opslag)ruimte.

Dat betekent dat wij hebben besloten afscheid te nemen van onze kleine natuurstenen sokkels.

We moeten deze namelijk grootschalig inkopen en onze ruimte is beperkt.

Atelier Simone van Olst, hét adres voor sokkeltje van natuursteen

Wij beseffen dat het juist de klanten van het eerste uur waren, die onze natuurstenen sokkels afnamen en daarmee Solits hebben helpen groeien. Daarom is het fijn te kunnen melden, dat wij de klanten voor deze zuilen met een gerust hart kunnen doorverwijzen naar Atelier Simone van Olst in Leiden, waar wij al geruime tijd mee samenwerken.

Simone van Olst

Deze energieke beeldhouwster heeft een prachtig atelier in Leiden, waarin ze haar eigen werk toont, maar waar ze ook honderden mensen het beeldhouwvak heeft bijgebracht. En Simone doet alles voor haar klanten. Daarom heeft ze een winkel met allerlei beeldhouwbenodigdheden, waaronder ook sokkeltjes om de beelden beter tot hun recht te laten komen. Onze gehele restvoorraad van de kleine natuursteen zuilen is naar haar gegaan. Kijk voor meer informatie op www.simonevanolst.nl.

 

Op maat artikelen

Voor de grote granieten zuil of een zuil van Belgisch hardsteen die in verstek gemaakt moet worden, bent u bij Solits nog steeds op het juiste adres. Heeft u vragen? Bel gerust even met 0174-881688



Share this content