loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Trend in de wereld van sokkels en zuilen

- Categories : new

Industrieel

Ons eerste nieuwe model oogt stoer en rank tegelijk; het zit hem in de combinatie van de top en het onderstel. De top van de sokkel is van massief eiken (stoer) terwijl de poten van de zuil een rank en strak onderstel bieden. Het frame is zwart gepoedercoat waardoor de lasnaden nagenoeg niet zichtbaar zijn. De dikte van het stalen frame is 20 mm, voldoende voor een mooie balans. Een ander voordeel is dat de zuil met een top van uw eigen materiaalkeuze kan worden voorzien, waarop bijvoorbeeld ook een glazen vitrine kap of plexiglas beschermkap kan worden geplaatst.

De voordelen van dit model zijn evident: gemakkelijk te verplaatsen en niet gevoelig voor schade.
Dit model is inmiddels te bestellen via onze website door deze link te volgen.

Elegant Retro

De voorlopers in de fashion vind je vooral in Parijs. Daar komt dan ook de vraag naar een sokkel met een retro look vandaan. Op verzoek van onze klanten uit Parijs ontwierpen wij een zuil met een eiken fineer top van zo’n 10 centimeter en voorzien van taps toelopende poten. Is het geen plaatje?  

Dit model nemen we binnenkort op in ons basis assortiment. We denken na over de ideale maatvoering en we kauwen nog even op een toepasselijke naam voor dit product. Heeft u een suggestie? Laat het ons weten via brenda@sokkel.nl.

Wij zien deze twee nieuwe stijliconen wel zitten, uh staan op beurzen en tentoonstellingen!



Share this content