accu-systeem voor LED (zonder spots)

Uniek en alleen bij Solits te verkrijgen, uw sokkel met LED-verlichting nu op accu. Met dit accu-systeem wat wij in de door u bestelde sokkel inbouwen, kunt u uw beurspresentatie doen zonder dat u stroom in uw stand nodig heeft. Als de accu opgeladen is, brand deze 80 Wattuur. Bij gebruik van bijvoorbeeld 2 van onze LED-spots van 1 W, kunt u dus ca. 80 / (2 x 1) = 40 uur met één accu-lading doen. De accu kunt u dan bijvoorbeeld thuis weer gemakkelijk opladen middels de bijgeleverde kabel. De LED spots zijn met een schakelaar aan en uit te schakelen.

Dit artikel bevat nog geen LED-spots, deze kunt u bij dit systeem los bijbestellen om de door u gewenste hoeveelheid en type LED spots te kunnen verkrijgen, kijk hiervoor bij onze LED spots.

Het gehele systeem monteren wij voor u in de door u bestelde sokkel. Wij leveren dit systeem enkel gelijktijdig met bij ons bestelde sokkels.

Als een accu een langere tijd niet wordt gebruikt kan diepontlading ontstaan: dan is de kans groot dat deze bol gaat staan of gaat lekken en niet meer bruikbaar is. Zorg ervoor dat u de accu opgeladen opbergt en laadt de accu één keer in de 6 maanden helemaal vol. Zo voorkomt u diepontlading.

Voor nog meer info over ons accusysteem zie hier

Meer details

Gewicht: 5  kg

9 Artikelen op voorraad

1-3 werkdag(en)

€ 165,00 excl. BTW
(€ 199,65 incl. BTW)

  • zwart
  • witIn verband met de Corona crisis kunnen levertijden door productie of externe vervoerder soms afwijken, wij vragen om uw begrip

Aanverwante producten