accu-systeem voor LED (zonder spots)

Uniek en alleen bij Solits te verkrijgen, uw sokkel met LED-verlichting nu op accu. Met dit accu-systeem wat wij in de door u bestelde sokkel inbouwen, kunt u uw beurspresentatie doen zonder dat u stroom in uw stand nodig heeft. Als de accu opgeladen is, brand deze 80 Wattuur. Bij gebruik van bijvoorbeeld 2 van onze LED-spots van 1 W, kunt u dus ca. 80 / (2 x 1) = 40 uur met één accu-lading doen. De accu kunt u dan bijvoorbeeld thuis weer gemakkelijk opladen middels de bijgeleverde kabel. De LED spots zijn met een schakelaar aan en uit te schakelen.

Dit artikel bevat nog geen LED-spots, deze kunt u bij dit systeem los bijbestellen om de door u gewenste hoeveelheid en type LED spots te kunnen verkrijgen, kijk hiervoor bij onze LED spots.

Het gehele systeem monteren wij voor u in de door u bestelde sokkel. Wij leveren dit systeem enkel gelijktijdig met bij ons bestelde sokkels.

Als een loodaccu een langere tijd niet wordt gebruikt zorg er dan voor dat de loodaccu opgeladen wordt opgeborgen en laadt de accu een keer in de 2-3 maanden helemaal vol. Zo voorkomt u diepontlading, als er diepontlading is ontstaan dan is de accu niet meer bruikbaar en kunt u deze weggooien.

Voor nog meer info over ons accusysteem zie hier

Meer details

Gewicht: 5  kg

9 Artikelen op voorraad

1-3 werkdag(en)

€ 165,00 excl. BTW
(€ 199,65 incl. BTW)

  • zwart
  • wit

Aanverwante producten