eiken sokkel geschuurd, op maat

210600-000000000

De eikenhouten sokkels, gemaakt van Europees eiken, hebben een stoere robuuste uitstraling. De massieve sokkels zijn verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting. De geleverde lengte/breedte kan afwijken van de gevraagde afmeting (max. 5%). Dit vanwege de verkrijgbaarheid en of afwerking van dit natuurproduct. De hoogte wordt geleverd zoals door u opgegeven.

De kenmerkende eigenschappen van rustiek eiken zijn dat er na verloop van tijd barsten kunnen ontstaan in het hout (warmte versnelt dit proces) en indien het buiten staat, het grijzer wordt. Onze sokkels worden standaard eerst geschaafd en vervolgens nageschuurd. U koopt dus een kant en klare sokkel, gereed om op een mooie plek in uw huis of bedrijfspand neer te zetten. Door er wieltjes onder te plaatsen is de sokkel te gebruiken als bijzettafel.

Meer details

UitvoeringenHaaks gekort, voorzien van meubeldoppen. Op maat producten kunnen bij een gewenste ongelijke lengte/breedte, schaafkanten bevatten.
Kleurlicht
Hol/massiefmassief
Gebruikzowel geschikt voor binnen als buiten
AfmetingenDe afmeting kan tot 5% afwijken t.o.v. de opgegeven maat. Dit geldt voor zowel de lengte als breedte maat.
Draaggewichtonbeperkt
Gewicht: 0.2  kg

21-33 werkdag(en)

€ 0,00 excl. BTWIn verband met de Corona crisis kunnen levertijden door productie of externe vervoerder soms afwijken, wij vragen om uw begrip
Aantal per afmetingKortingU bespaart
2 5% Tot € 0,00
4 10% Tot € 0,00
6 12.5% Tot € 0,00
10 15% Tot € 0,00
20 20% Tot € 0,00

Opmerkingen bij uw product

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

    loader

    * verplichte velden

    Aanverwante producten