loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

eiken sokkel geschuurd, 25 x 25 x 80 cm (lxbxh)

eiken sokkel geschuurd, 25 x 25 x 80 cm (lxbxh)

€ 185,95 excl. BTW

excl. BTW
€ 225,00 incl. BTW
Gewicht
39 kg
Levertijd
1-3 werkdag(en)

Aantal Korting
2 5%
4 10%
6 12.5%
10 15%
20 20%
 • Afhalen
 • Transmission (pallet)
 • Transmission (pallet) (+115cm)
 • Puur natuur

  De eikenhouten sokkels, gemaakt van Europees eiken, hebben een stoere robuuste uitstraling. Dankzij de masieve uitvoering is het draaggewicht nagenoeg onbeperkt. We hebben een aantal basis afmetingen snel leverbaar en we kunnen de sokkels op maat maken.

  Onze massief eiken sokkels worden eerst geschaafd en vervolgens nageschuurd. Uiteraard behoudt het de natuurlijke knoesten en scheuren in het hout. Met als resultaat een stijlvol en natuurlijk product, klaar om uw interieur of tuin te sieren.

  En wat dacht u van een laag model met wieltjes als sokkel en bijzettafel in één?

  De kenmerkende eigenschappen van rustiek eiken zijn dat er na verloop van tijd barsten kunnen ontstaan in het hout (warmte versnelt dit proces) en indien het buiten staat, het grijzer wordt.  *Omdat deze sokkel wordt gemaakt van een natuurproduct en elke houten balk anders is, is elk resultaat anders. We kunnen helaas geen precieze lengte/breedte garanderen en we kunnen ook niet garanderen dat de sokkel precies vierkant is. De afwijking ten opzichte van het bestelde product kan maximaal 10 % zijn. Bijvoorbeeld; als u een sokkel bestelt van 35 x 35 cm, kan het zo zijn dat u een sokkel ontvangt van 32 x 33 cm. De hoogte wordt geleverd zoals door u opgegeven.
  Solits
  210600-025025080
  Gebruik
  zowel geschikt voor binnen als buiten
  Afmetingen
  De afmeting kan tot 10% afwijken t.o.v. de opgegeven maat. Dit geldt voor zowel de lengte als breedte maat. We kunnen bij dit natuurproduct geen exacte afmetingen garanderen.
  Uitvoeringen
  Haaks gekort, onbehandeld, voorzien van meubeldoppen

  Downloaden

  Aanverwante producten

  Aanverwante producten