loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Solits sokkel wit gespoten, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh)

€ 89,00 excl. BTW

excl. BTW
€ 107,69 incl. BTW
Gewicht
4 kg
Levertijd
5-7 werkdag(en)

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

Niet voor niets is de witte Solits sokkel ons meest verkochte product!

De witte Solits sokkel is een no-nonsense zuil die voor vele toepassingen geschikt is zoals de inrichting van een winkel, museum, beurs én als rustige zuil in uw huiskamer of kantoor.
De sokkel is hol en daardoor gemakkelijk te verplaatsen en toch kan het een gewicht tot 100 kilogram dragen. We hebben een groot aantal afmetingen op voorraad die daardoor vaak de volgende dag al geleverd kunnen worden. Daarnaast is elke gewenste afmeting voor u te maken.

We werken elke dag weer aan een perfecte afwerking; De sokkel van MDF is in verstek vervaardigd en professioneel gespoten met een watergedragen lak; goed voor het milieu en voor onze medewerkers. Door de zorgvuldige afwerking zijn geen naden zichtbaar.
Onze standaard lak is een zijdeglans lak. Voor de witte zuilen gebruiken we RAL 9010.  Wenst u een andere wittint, bijvoorbeeld RAL 9016 of RAL 9003 of andere kleuren, kijk bij Solits Sokkel kleur, zwart, stonelook of hoogglans indien u liever een andere kleur of toepassing kiest.

U kunt deze basis sokkel uitbreiden met uw eigen logo, passende LED verlichting, een andere top en een mooie vitrinekap van plexiglas of glas.

Onze sokkels worden voorzien van stevige, op maat gemaakte viltjes van 4 mm dik (zie foto). De sokkel én uw ondergrond worden hierdoor extra beschermd.

Inspiratie nodig voor de toepassing? Lees dit blog
Solits
200204-030030030
Gebruik
Alleen geschikt voor binnengebruik
Afmetingen
in elke gewenste afmeting verkrijgbaar
Uitvoeringen
in verstek verlijmd
Hol/massief
Hol, in verstek, zonder bodem
Draaggewicht
100kg