loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

De kracht van de Solits sokkel

- Categories : new

Wat is het geheim van een mooie sokkel?

De aandacht moet vanzelfsprekend direct naar het product gaan dat erop staat! En dat lukt alleen als de sokkel niet afleidt. Dat zit hem met name in de afwerking, waaronder
- de wijze van produceren;
- de wijze van aflakken.

Bij Solits wordt de MDF sokkel in verstek gezaagd en zeer sterk en strak verlijmd. Vervolgens zorgvuldig nagelopen op de naden en opgeschuurd. Maar ook de wijze van schilderen bepaalt de kwaliteit. Wij spuiten onze sokkels met watergedragen lak waarbij we goed letten op een strakke verflaag, zowel op de randen als op de grotere vlakken. Wij hebben deze lak gekozen omdat deze bijdraagt aan betere arbeidsomstandigheden en minder milieubelasting veroorzaakt.

Het eindresultaat is een strakke zuil waarbij geen naadje meer te zien is. Omdat u de sokkel kunt combineren met een door ons ontwikkelde plexiglas of glazen beschermkap, gaat de aandacht nog meer uit naar uw product en wordt deze tegelijkertijd beter beschermd.

Een extra optie is de mogelijkheid de kap te voorzien van een lampje voor extra uitlichting. Deze combinatie zorgt voor een zeer luxe uitstraling.
Een voorbeeld hiervan is Remington die onze huursokkels (de witte sokkel met plexiglas beschermkap en verlichting) inzette:


 

Wij maakten jaren geleden een goede start met onze sokkels en legden hiermee een stevige basis voor de ontwikkeling van ons kwaliteitsassortiment zuilen, beschermkappen en verlichting die u nu terugvindt op onze assortimentspagina.

Nieuwsgierig welke stappen er allemaal komen kijken bij het maken van een sokkel? Bekijk eens onze video.Share this content