loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
sokkel eiken massief, 25 x 25 x 80 cm (lxbxh)

sokkel eiken massief, 25 x 25 x 80 cm (lxbxh)

€ 215,00 excl. BTW

excl. BTW
€ 260,15 incl. BTW
Gewicht
39 kg
Levertijd
18-21 werkdag(en)

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

Aantal Korting
2 5%
4 10%
6 12.5%
10 15%
20 20%
  • Afhalen
  • Transmission (pallet) (+115cm)
  • Transmission (pallet)
  • Puur natuur

    De eikenhouten sokkels, gemaakt van Europees eiken, hebben een stoere robuuste uitstraling. Dankzij de massieve uitvoering is het draaggewicht nagenoeg onbeperkt. We hebben diverse eiken sokkels snel leverbaar en we kunnen de sokkels op maat maken.

    Onze massief eiken sokkels worden eerst geschaafd en vervolgens geschuurd. Uiteraard behoudt het de natuurlijke knoesten en scheuren in het hout. Met als resultaat een stijlvol en natuurlijk product, klaar om uw interieur of tuin te sieren. En wat dacht u van een laag model met wieltjes als sokkel en bijzettafel in één?

    De kenmerkende eigenschappen van rustiek eiken zijn dat er na verloop van tijd barsten kunnen ontstaan in het hout (warmte versnelt dit proces) en indien het buiten staat, het grijzer wordt.

    Let op! Omdat deze sokkel wordt gemaakt van een natuurproduct en elke houten boom/balk anders is, is elk resultaat anders. We kunnen helaas geen precieze lengte/breedte garanderen, alleen maar een ’ongeveer’ maat. Ook kunnen we niet garanderen dat de sokkel precies vierkant is. Bijvoorbeeld; als u een sokkel bestelt van ca. 30 cm, kan het zo zijn dat u een sokkel ontvangt van 28,8 x 29,3 cm. De afwijking in de lengte en breedte kan maximaal 10% bedragen. Bij een bestelling van 2 of meerdere eiken houten zuilen kunnen ze, dankzij moeder natuur, nooit identiek zijn. De hoogte wordt geleverd zoals door u opgegeven.
    Solits
    210600-025025080
    Gebruik
    zowel geschikt voor binnen als buiten
    Afmetingen
    De afmeting kan tot 10% afwijken t.o.v. de opgegeven maat. Dit geldt voor zowel de lengte als breedte maat. We kunnen bij dit natuurproduct geen exacte afmetingen garanderen.
    Uitvoeringen
    Haaks gekort, onbehandeld, voorzien van meubeldoppen
    Hol/massief
    massief
    Draaggewicht
    onbeperkt

    Downloaden

    Productinformatie eiken (PDF | 162.13k)

    Productinformatie eiken


    Aanverwante producten

    Aanverwante producten