loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Zeshoekig wonder: ontdek onze hexagon sokkel

- Categories : customer , new , Top

Bent u op zoek naar een originele sokkelvorm? Voor uw woonkamer, winkel of bedrijfspand? Maak kennis met onze sokkel in hexagonvorm. Of u nu een plant op een elegante manier wil presenteren, een verzameling boeken tentoon wil stellen of een product wil verkopen, hexagon sokkels bieden een veelzijdige en stijlvolle oplossing.

Een hexagon sokkel heeft zes zijden en wordt daarom ook wel een zeskant genoemd. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk om spullen op te plaatsen, maar ook een echte blikvanger. Niet gek dat zowel winkels en musea als woonkamers veel gebruik maken van onze hexagon sokkels.

Unieke vorm

Een van de grootste voordelen van hexagon sokkels is hun unieke vorm. In tegenstelling tot traditionele vierkante of rechthoekige sokkels, bieden hexagon sokkels een asymmetrisch ontwerp dat visueel interessanter is en meer diepte aan een kamer toevoegt. Door bijvoorbeeld meerdere hexagon sokkels naast elkaar te zetten, ontstaat er een leuk labyrint. De zeshoeken klikken immers perfect in elkaar, zonder dat er ruimte verloren gaat. Een leuke én efficiënte manier dus om uw producten of accessoires te presenteren.

Prachtige presentatie

Als u een liefhebber bent van planten, bieden hexagon sokkels een uitstekende manier om uw planten te laten zien. Een plant op een hexagon sokkel trekt onmiddellijk de aandacht en is een geweldige manier om kleur en leven aan een ruimte toe te voegen. Maar als u liever een product wilt verkopen, bijvoorbeeld in uw winkel, op een evenement of op kantoor, zijn hexagon sokkels ook een mooie manier om uw producten tentoon te stellen.

Hexagon sokkel op maat

Bij Solits maken we verschillende soorten hexagon sokkels. Zo kunt u kiezen voor een sokkel met of zonder top en met of zonder vitrinekap. Ook de kleur en het formaat kunnen wij naar uw wens aanpassen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Wij geven u graag persoonlijk advies. Kijk ook eens rond in onze webshop om inspiratie op te doen of kom langs in onze showroom.

 

Naar iets anders op zoek?

Wist u dat we naast sokkels en zuilen ook vitrines en stofkappen, wanddisplays, verlichting en andere accessoires maken?

Share this content