loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Wat is een sokkel?

- Categories : Top

Veel mensen herkennen ‘m gelijk als ze er één zien, maar hebben geen idee dat een sokkel een sokkel heet. En dat is niet zo gek, want de sokkel wordt ook vaak pilaar, paal, standaard, voetstuk, onderstuk, blok, kubus of zuil genoemd. Wat is een sokkel nou precies? En wat kunt u er allemaal mee? Wij inspireren u graag.

Volgens Encyclo.nl is een sokkel ‘een voetstuk, een voorwerp waar een beeld op staat’. En dat klopt, het klinkt simpel, maar het betekent zoveel meer! Er is een passende sokkel voor elk product dat u wilt presenteren of in de spotlight wilt zetten. Hier kunt u ‘m allemaal voor gebruiken:

Planten en bloemen

      

Uw huis is een plek waar u een fijne sfeer wilt creëren. Een mooi ingerichte woonkamer draagt daaraan bij. Sokkels zijn bij uitstek geschikt om planten en bloemen goed tot hun recht te laten komen. Zo tilt u uw interieur letterlijk naar een hoger level. En niet alleen binnen, ook uw tuin, terras of balkon krijgt een upgrade met een of meerdere sokkels voor buiten.

 

Beelden en kunstwerken

        

Tijdens kunstgaleries, op kunstbeurzen, in musea of thuis worden sokkels gebruikt om beelden of kunstwerken tentoon te stellen. Of een kunstwerk nu van glas, keramiek, brons of metaal is, er is altijd een passende sokkel waar het mooi op uitkomt. Wat dacht u van een modern kunstwerk op een witte hoogglans sokkel, een kunstwerk van keramiek op een sokkel van plexiglas of een brons beeld op een houten sokkel?

 

Winkelpresentatie

    

Heeft u een eigen sieradenwinkel, juwelier, tassenwinkel, schoenenwinkel of lampenwinkel? Dan wilt u uw producten natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. Wij maken de door u gewenste sokkels om uw producten op een voetstuk te plaatsen, zodat u die op een professionele manier aan klanten kunt laten zien.

 

Op maat gemaakt

Uw kunstwerk, plant of product op het voetstuk plaatsten dat het verdient? We hebben veel afmetingen uit voorraad leverbaar, maar dankzij onze eigen werkplaats kunnen we ook sokkels op maat maken. Het lijkt zo’n eenvoudig product, maar zelfs na 15 jaar ervaring blijven wij de kwaliteit van onze producten optimaliseren en ons assortiment uitbreiden. Wist u dat we naast sokkels en zuilen ook vitrinekappen, wanddisplays, verlichting en andere accessoires maken?

 

Nieuwsgierig geworden?

Kijk rond in onze webshop of kom langs in onze showroom in Wateringen.

 


 

Share this content