loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Wanddisplay: stijlvolle bescherming voor uw schilderij, kunstwerk of product

- Categories : Top

Zoekt u een stijlvolle wandpresentatie? Om uw schilderij, kunstwerk of product te beschermen of om extra aandacht te vestigen op hetgeen u presenteert? Onze wanddisplays geven uw product de luxe uitstraling die het verdient en de bescherming die het nodig heeft. Vuil, stof, diefstal en mensen die uw spullen ongewenst aanraken zijn met een wanddisplay verleden tijd. Wat moet u weten en wat zijn de mogelijkheden? U leest het in deze blog.

Voor de presentatie van schilderijen maken musea door heel Nederland gebruik van onze hangende vitrines, maar ook winkels en warenhuizen met sieraden, brillen, tassen of kostbare apparatuur weten ons te vinden. Bent u op zoek naar een of meerdere wanddisplays? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Wandvitrine

Een wanddisplay wordt ook wel een wandsokkel, hangvitrine of wandvitrine genoemd. Een wandvitrine neemt weinig ruimte in beslag en maakt het makkelijk om een mooie plek voor uw kunstwerk of product te vinden.

Welke wanddisplays maken wij?

Bij Solits maken we diverse vormen en maten wandsokkels en wanddisplays:

Wanddisplay Bastia:
bestaat uit een achterwand met presentatieplateau en is bij uitstek geschikt om producten en sieraden te presenteren.Wanddisplay Amsterdam:
is speciaal voor de presentatie van schilderijen, in alle denkbare formaten. De achterwand kunnen we in elke gewenste kleur maken.Wanddisplay Parijs:

bestaat uit een sokkeltje bevestigd aan de wand met daarop een vitrinekapje. Ideaal om juwelen en sieraden op te presenteren.


Wanddisplay op maat:
bovengenoemde wandvitrines zijn uit voorraad leverbaar, maar dankzij onze eigen werkplaats kunnen we ook wanddisplays op maat maken.

 

Plexiglas wandvitrinekap

We maken onze wanddisplays nagenoeg altijd met een passende plexiglas wandvitrinekap. Daarmee wordt de wandvitrine nagenoeg volledig afgesloten voor stofdeeltjes. Bovendien kunnen mensen uw producten op die manier niet aanraken of pakken. Wel zo fijn als u waardevolle items wilt presenteren. Al onze plexiglas vitrinekappen worden van gerecycled plexiglas gemaakt. Greencast® heeft alle goede eigenschappen van standaard plexiglas, waaronder de helderheid, maar is 100% recyclebaar.

Naadloze afwerking

Wat onze wanddisplays nog meer bijzonder maakt, is de UV verlijmde glazen stolp. De manier waarop wij wandvitrinekappen lijmen zorgt voor een onzichtbare connectie tussen de verschillende glazen componenten en een perfecte afwerking van de naden. Daardoor lijkt de stolp van onze wandvitrinekappen bijna één geheel, waardoor alle aandacht naar het product ín de vitrine gaat.

Wanddisplay ophangen

Uw wandvitrine is binnen en dan? Dankzij het ingebouwde ophangsysteem kunt u die gemakkelijk aan de muur bevestigen.

Naar iets anders op zoek?

Wist u dat we naast wanddisplays ook sokkels, vitrinekappen, verlichting en andere accessoires maken? Kijk rond in onze webshop om inspiratie op te doen of kom langs in onze showroom in Wateringen.

Share this content