loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Solits sponsort sokkels aan Culturele Raad Wateringen

- Categories : Top

Samen staan we sterk! Solits heeft vier mooie sokkels aan de Culturele Raad Wateringen beschikbaar gesteld voor hun maandelijks wisselende exposities in rijksmonument De Hofboerderij. In mei vond de overdracht van de industriële sokkels in verschillende afmetingen plaats en sindsdien worden ze gebruikt om kunstwerken tentoon te stellen.

Culturele Raad Wateringen is een stichting die zich bezighoudt met allerlei activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in de dorpskernen Wateringen en Kwintsheul, zoals koffieconcerten, het vertonen van arthouse films, open atelier routes, diverse cursussen en maandelijkse exposities.

Industriële sokkels

Voor die laatstgenoemde mochten wij aan de slag. Naar wens van de Culturele Raad Weteringen heeft ons team vier verschillende demontabele sokkels gemaakt, voorzien van een eikenhouten top. De industriële sokkels zullen de kunstwerken tijdens exposities nog mooier uit laten komen dan voorheen. Bovendien past de combinatie van staal en hout helemaal bij de kleurstelling van De Hofboerderij.

Kunst tentoonstellen

Voor de overdracht werden kunstwerken tentoongesteld op sokkels van bijna 40 jaar oud, die waren inmiddels echt aan vervanging toe. De Culturele Raad Wateringen heeft dit gebaar van Solits dan ook in dank aanvaard. Dat bewijst ook onderstaande foto waar Eric Borggreve van de Culturele Raad Wateringen en Brenda Kooy van Solits trots naast de sokkels staan, met ruimtelijk werk van Albert van het Kaar.

Sokkel voor kunstwerk

Bent u op zoek naar een houten, stalen, glazen of betonlook sokkel voor een expositie, kunstgalerie of museum? Kijk eens rustig rond in onze webshop of kom langs in onze showroom in Wateringen.

Share this content