loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

16 sokkels in één Fiat Punto

- Categories : new

Jaren geleden zijn we gestart met het ontwikkelen van demontabele sokkels. Het systeem van een boodschappenkrat leek ons ideaal: hup hup, zo uit te klappen en klaar is Kees. Dat moest toch ook kunnen met een zuil?
Maar met onze kwaliteitseisen bleek dit een te grote uitdaging: de naden op de hoeken kregen we niet strak weggewerkt. Daarnaast bleef het een kwetsbare en nog steeds zware oplossing.

Toen kwam karton in beeld. Karton is licht van gewicht, sterk, en in- en uitvouwbaar. Ideaal! Uiteraard is het altijd sneller bedacht dan gedaan: hoe krijgt het toch een strak uiterlijk, hoe vouw je het gemakkelijk in elkaar en berg je het weer goed op.
Menig type kwaliteit karton zijn de revue gepasseerd en inmiddels hebben we mooie witte kartonnen zuilen in het assortiment. Voor onze klanten kunnen wij deze kartonnen sokkels bedrukken met hun logo of marketingcampagne.

Om met standaard kartonnen sokkels toch een hippe en bijzondere tentoonstelling neer te zetten, zijn we op zoek gegaan naar mooie designs. Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met Dutch Design Brand: het bedrijf dat bekend staat om hun mooie kartonnen design krukjes. Zij hebben de kennis van mooie designs op kwaliteit karton en wij kunnen onze klanten een extra keuze bieden aan presentatiezuilen van karton. Het resultaat is er: De Dutch Design Display in twee mooie prints. De Dutch Design Display Concrete voor een betonlook en Dutch Design Display woodstack voor een natuurlijke houten uitstraling.

Al snel werd duidelijk dat deze sokkels ideale meubels zijn voor pop-up stores. Dit dacht ook TomToy gallery, een pop-up store in Hoog Catharijne in Utrecht. Zij zochten een manier om hun duurzame producten in de picture te zetten.  De medewerkster van TomToy gallery kwam met haar Fiat Punto. Met gemak laadde zij 16 sokkels in haar eentje in en ze stonden in no time in haar pop-up store.
Daar is het om te doen geweest: geen gesjouw meer en geen inzet van een vrachtwagen.

16 sokkels in één auto

Kartonnen sokkels of zuilen zijn dus ideaal voor evenementen! En mocht je denken dat karton geen gewicht kan dragen dan heb je het mis: dankzij de kruisconstructie aan de binnenkant, kan de sokkel met gemak 75 kilogram dragen. Dus ga er maar eens op staan en zet jezelf op een voetstuk.

Karton ideaal voor pop-up stores

Share this content