loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
Specialist in vitrine-kappen met of zonder sokkels

Specialist in vitrine-kappen met of zonder sokkels

15 jaar geleden ontstond de vraag naar sokkels in de, destijds door ons gerunde, galerie Spirits in Stone. Wij, Diego en Brenda, kregen zo vaak de vraag naar sokkels voor de kunstwerken die klanten kochten, dat we www.sokkel.nl oprichtten. Lees hier over het ontstaan van Solits.
Na jarenlange ontwikkeling, kunnen we met recht zeggen dat we echt een specialist zijn op het gebied van productpresentatie middels sokkels en zuilen. Maar daar stopt het niet. We hebben inmiddels een groot aantal basis sokkels die we uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast bieden we steeds vaker totaalconcepten. Sokkels met vitrine-kappen van glas of plexiglas en mooie ledverlichting. Ook daarin zoeken we naar een optimale kwaliteit, snelle levering en juiste logistiek om de producten in goede staat aan te laten komen bij onze klanten in Nederland en omliggende landen.Inmiddels hebben wij eveneens glazen vitrine-kappen met deur en een mooi slot op voorraad. Omdat glas een lange levertijd heeft, is het voor klanten die op korte termijn een hoogwaardige productpresentatie zoeken, een ideale oplossing.Ook merken we dat onze LED-spots bij een groot aantal klanten in de smaak vallen vanwege het mooie design en de handige aansluiting waardoor de verschillende modellen gemakkelijk verwisselbaar zijn. Ze worden dan ook steeds vaker los verkocht.


(Een overzicht van onze verschillende LED spots die gemakkelijk in en uit te klikken zijn en daardoor prettig zijn bij transport naar beurzen)Zo werkt dat ook met onze vitrine-kappen, die soms zonder zuil verkocht worden. Zoals door het bedrijf Serviceplan Berlin in Duitsland, die de beschermkappen op grote tafels heeft geplaatst voor een prachtige tentoonstelling van modelbouw.

 Fotograaf: Michael JohneSolits biedt voor elke gelegenheid een passend aanbod in zuilen, vitrine-kappen en verlichting.