Interessante links

Healthy Team

Solits is trotse vriend van Healthy Team

Healthy team bestaat uit 10 schaatstalenten. Maar het team wil méér.
Met hun gezonde leefstijl en hun sportmentaliteit willen zij een voorbeeld zijn voor hun leeftijdgenoten. En met hun opvallende prestaties en de bijbehorende publiciteit steunen zij de ontwikkeling van het schaatsopleidingscentrum Zuid-Holland, dat het tiental naar de absolute top helpt. Solits steunt het Healthy Team en krijgt in ruil elke 3 weken gezonde snacks voor de medewerkers. Dubbele winst dus!

www.healthyteam.nl

Solits sokkels bij Atelier Simone van Olst

Komt u uit de buurt van Leiden? Dan kunt u voor een groot deel van ons assortiment ook terecht bij Atelier Simone van Olst. Hier staat een aantal showroommodellen en er zijn diverse kleinere granieten en Belgisch hardstenen sokkeltjes direct te koop. En laat u direct inspireren door het creatieve, gastvrije atelier van Simone.

www.simonevanolst.nl

Galerie Wildevuur

We lopen het vuur uit onze sloffen voor Galerie Wildevuur

Galerie Wildevuur verkoopt kunstwerken van topkwaliteit! Zij verwijzen hun klanten die hun beeld op een sokkel geplaatst willen hebben met vertrouwen naar Solits. Daar zijn we trots op!

www.wildevuur.nl

Beursvloer Westland

Maatschappelijke beursvloer

Beursvloer Westland is hét evenement waar afspraken ontstaan tussen bedrijven en goede doelen. Wat de één over heeft, kan voor de ander van waarde zijn en het is altijd handel met gesloten beurzen. Solits doet jaarlijks mee omdat zij graag kijkt wat zij kan betekenen voor maatschappelijke instellingen. Zo stellen we sokkels beschikbaar, onze vrachtwagen of zetten we menskracht in. 

www.beursvloerwestland.nl 

Ton Kalishoek

Professionele internationale sokkels

Ton maakt moderne modulaire kunst. In tegenstelling tot traditionele beeldhouwers die een beeld maken door materiaal weg te hakken, bouwt Ton zijn werken op uit componenten.  Als basis gebruikt hij hypermoderne materialen uit onder meer de meubel- en automobielindustrie. Tons werk wordt in tal van galeries tentoon gesteld, in Nederland, een aantal Europese landen en in China en Korea.  Zijn werk komt het best tot z’n recht op een professionele sokkel. Hij verwijst z’n klanten hiervoor dan ook graag naar Solits. 

www.tonkalishoek.com