loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Onze klant aan het woord

- Categories : customer


In onze nieuwe videoserie: ‘onze klant aan het woord’, laten wij verschillende klanten hun ervaringen delen over Solits. We beginnen deze serie met een toegewijde klant van Solits, Rosalie Bogaard van Rose d’Anvers. Door het intensieve contact omtrent de integrale ledverlichting is een fijne samenwerking tussen beide bedrijven ontstaan. De klant

Rosalie Bogaard is de eigenaar van de diamantengalerie Rose D’Anvers gelegen in Antwerpen. Rose D’Avers is een bijzondere galerie die de twee mooiste iconen van het universum heeft samengevoegd; De roos (symbool van Antwerpen) en prachtig geslepen diamanten.

 

De vraag

Tijdens de zoektocht naar de ideale presentatie van de roos met diamanten kwam Rosalie op het idee om ledverlichting te verwerken in een vitrinekap. Ondanks het grote assortiment sokkels, zuilen en vitrinekappen had Solits nog geen product die aan Rosalies wensen voldeed. Daarom nam Rosalie contact op met Solits met deze specifieke wens. Bekijk hier alle mogelijkheden die Solits biedt.

De oplossing

Tijdens de samenwerking hebben Rose D’Avers en Solits hun gedachten gewisseld om een zo'n mooi mogelijk presentatiemiddel te realiseren. Door de expertise van het bedrijf en de behoefte van de klant samen te laten komen ontstond de glazen vitrinekap met led-glas en werd de roos op een draaiplateau geplaatst. Omdat er geen spots in het zicht staan en de diamantjes volledig van bovenaf belicht worden is de roos een nóg grote blikvanger geworden dan dat het al was.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bij Solits staat de klant altijd centraal. Benieuwd wat Solits voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op

Share this content