loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Nieuws

- Categories : new

Veelgevraagd product: Wanddisplay

Zoekt u een stijlvolle wandpresentatie? Om uw kunstwerk te beschermen of extra aandacht te vestigen op het product dat aan de wand gepresenteerd wordt? Precies die vragen van onze klanten hebben ervoor gezorgd dat we diverse vormen van wandsokkels en wanddisplays maken. Bekijk de verschillende typen ‘Amsterdam’, ‘Bastia’, ‘Parijs’ en ‘Custom Made’Eco voor een bewuste keuze

Zoekt u naar producten van duurzame materialen? Deze sokkel is van ecoboard gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

Naast de verantwoorde keuze, staat het ook nog eens prachtig in een stijlvolle, eigentijdse inrichting. We zien dat diverse kledingmerken hun producten op ecoboard sokkels willen presenteren. Voor meer informatie zie onze ecoboard sokkelsNieuw!

Naar aanleiding van vragen van onze klanten en ideeën van onze medewerkers, maken we regelmatig nieuwe modellen presentatiezuilen. Deze plaatsen we onder onze categorie ‘nieuw’. Neem ook eens een kijkje voor inspiratie en nieuwe ontwikkelingen.Solits International

Solits is 15 jaar geleden gestart in Nederland en is al snel uitgebreid met webshops in Duitsland en Frankrijk. Het kloppend hart, met de werkplaats en het kantoor, bevindt zich nog steeds in Wateringen.

Inmiddels hebben we in 9 landen een webshop voor Sokkels en vitrines. De laatste jaren groeit het aantal verkooppunten dankzij samenwerkingspartners. Zo kunnen klanten in Frankrijk in 5 verschillende steden onze producten bekijken en bestellen. De nieuwste showrooms zijn te vinden in  Geneve, Bretagne en Bordeaux.
Een overzicht van onze vestigingen in Frankrijk

Solits aanwezig op EXPONATEC en Museum Connections

 

Omdat een groot deel van onze klanten uit de museumbrache afkomstig is, is Exponatec Keulen voor Solits de beurs to be. Exponatec vindt plaats van 20 tot en met 22 november 2019 in Keulen en is dé museumvakbeurs van Duitsland en buurlanden. Wij tonen hier onze museumkwaliteit displays en het biedt ons de kans onze Duitse klanten ontmoeten.
Vervolgens zijn we op 15 en 16 januari 2020 vertegenwoordigd op Museum Connections in Parijs. 

Auf Wiedersehen? Au revoir? Tot ziens? 

Share this content