loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Onze laatste huursokkels naar de finish gebracht

- Categories : newWaarom stoppen we met het verhuren van sokkels en vitrinekappen?

Al jarenlang krijgen we veel vragen naar het huren van sokkels of zuilen met vitrinekappen, al dan niet met mooie LED spots. Daarom hebben we dit, vraaggericht zoals we werken, ook jaren aangeboden. We reden vrachtwagens en busjes vol van Wateringen naar Utrecht, Amsterdam, Antwerpen, Parijs, Berlijn enzovoorts én een paar dagen of weken later moest alles weer terug. Dit transport is een van de redenen geweest waardoor wij hier niet meer achter staan: we verbruiken daardoor teveel (onnodige) kilometers en belasten daarmee onnodig het milieu.

Daarnaast is een belangrijk argument dat we voor de kosten waartegen we kunnen verhuren, niet de kwaliteit kunnen leveren die we eigenlijk willen leveren: op een plexiglas vitrinekap kan gemakkelijke een kras ontstaan als deze niet voorzichtig wordt behandeld. En op beurslocaties gaat het er soms wat ruw aan toe. De volgende klant wil uiteraard geen krassen op de vitrinekap waardoor we de kappen vaak moesten vervangen voor een volgende huuropdracht. Want kwaliteit is wat we willen leveren. Hierdoor kunnen producten niet duurzaam gebruikt worden wat teveel geld en materiaalverbruik kost.
Mooie ervaring
Wel hebben we mooie avonturen beleefd dankzij het verhuren van sokkels en vitrinekappen omdat deze vaak ingezet worden voor het presenteren van bijzondere objecten. Maar ook omdat ze vaak op het laatste moment besteld worden en ook nog eens regelmatig op lastig bereikbare plekken nodig zijn. Het kwam regelmatig voor dat we op zaterdagavond in de jaarbeurs in Utrecht rondliepen zoekend naar onze producten, op zondag richting Duitsland reden zodat op maandag een beurs opgebouwd kon worden of we waren onderdeel bij lancering van tientallen nieuwe producten in de markt.Juiste inzet van gekwalificeerd personeel
Nu we deze beslissing genomen hebben (en dat ging niet over één nacht ijs),  kunnen de kwaliteiten van onze meubelmakers beter ingezet worden. Zij hoeven geen sokkels meer te restaureren of opnieuw te spuiten, geen zuilen en vitrines opnieuw schoon te maken en in te pakken. Ze kunnen doen waar ze blij van worden en goed in zijn: presentatiezuilen, sokkels en vitrines van hoge kwaliteit maken, speciaal op maat of om snel uit voorraad te kunnen leveren.Geen huursokkels? Maar hoe richt ik dan mijn stand in?
Welke alternatieven bieden wij aan klanten die sokkels nodig hebben tijdens een evenement, maar niet de ruimte hebben qua transport of opslag om volumineuze sokkels kwijt te kunnen? Onze klanten kiezen voor opvouwbare kartonnen sokkels in witbetonlook of bedrukt karton. Of zij kiezen voor de nieuwste trend van stalen sokkels; we hebben deze zowel in demontabele als niet-demontabele versie: lichtgewicht en gemakkelijk als klein pakket op te bergen.

Met dank aan alle klanten die Solits wisten te vinden voor het huren van sokkels! Dankzij hen zijn we waar we nu staan.

En wat gebeurt er met de sokkels voor huur? Die bieden we tegen 50% korting aan. Zie ons kopje SALE.


Share this content