loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Duurzame sokkels: een milieubewuste keuze voor uw presentatie

- Categories : Top

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het presenteren van uw kunstwerk, product of accessoire? Goed nieuws: bij Solits maken we steeds meer duurzame sokkels. We zijn ervan overtuigd dat kleine keuzes een grote impact kunnen hebben op het milieu en de samenleving als geheel. In deze blog ontdekt u onze duurzame sokkelcollectie en leest u meer over hoe wij een positieve bijdrage aan het milieu leveren.

Onze focus ligt op recyclebaarheid, arbeidsomstandigheden en transport; drie pijlers die bijdragen aan een verminderde ecologische voetafdruk. We vertellen u graag meer over hoe u met onze sokkels een groene stap naar een betere toekomst kunt zetten.

Plexiglas sokkels: een tweede leven

Onze vitrinekappen en sokkels van plexiglas worden van 100% gerecycled materiaal gemaakt, waardoor ze een tweede leven krijgen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige presentatie van uw items, maar vertegenwoordigt ook een bewuste keuze voor het milieu. Bekijk onze plexiglas sokkels.

Eco sokkels: milieuvriendelijk en stijlvol


Onze eco sokkels worden van 100% recyclebaar ecoboard materiaal gemaakt, maar bieden nog steeds de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent en zijn perfect voor een stijlvolle en eigentijdse inrichting. Met deze sokkels draagt u zeker bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Bekijk onze eco sokkels.

Kartonnen sokkels: praktisch en duurzaam


Onze kartonnen sokkels zijn uiteraard milieuvriendelijk, maar door de mogelijkheid tot opvouwen ook nog eens ruimtebesparend tijdens transport. Daardoor kunnen tien sokkels in één pakket in plaats van met een pallet verstuurd worden. U kunt zich waarschijnlijk gemakkelijk inbeelden wat u hiermee aan transportruimte en brandstof bespaart.

Kartonnen sokkels zijn niet alleen duurzaam, maar ook ontzettend praktisch in gebruik. Win-win! Bekijk onze kartonnen sokkels.

Altijd bezig met innovatieve materialen
We zetten ons bij Solits continu in om nieuwe duurzame materialen te testen die mogelijk geschikt zijn voor sokkels, vitrines en accessoires. Zo zijn we momenteel druk bezig met een nieuw product, gemaakt van oude rozenstruiken.

Vraag ons gerust naar de laatste ontwikkelingen. Of hou onze website in de gaten, want binnenkort delen we meer over dit nieuwe, prachtige, duurzame product.

Niet weggooien
Bij Solits zijn we voorstander van het behouden van producten. Zo gooien we sokkels met een foutje niet zomaar weg. We bieden deze tegen korting aan. Bekijk onze sale.
We zoeken steeds naar mogelijkheden om ons restmateriaal in te zetten: voor kleine sokkels zoals de etalagesokkel of we geven het weg aan instellingen die hier weer iets van kunnen maken. Zij blij, wij blij.
En we zien dat klanten die voor Solits sokkels kiezen, klanten zijn die voor kwaliteit gaan. Zij willen producten na tijdelijk gebruik niet weggooien, zoals soms gebeurt op beurzen. Na tijdelijk gebruik wordt de sokkel niet weggegooid maar zorgvuldig ingepakt. We maken hiervoor stevige transportkisten of hoezen.
  
Vraag ons naar de mogelijkheden.


Optimale arbeidsomstandigheden voor onze makers
Naast duurzame producten vinden wij het mogelijk nóg belangrijker dat het team zich goed voelt en onder de juiste omstandigheden werkt. Onze visie is dat blije, gezonde en bewuste mensen automatisch betere keuzes maken. We besteden aandacht aan werkdruk, sociale cohesie, persoonlijke beschermingsmiddelen, een veilige en schone werkplek. Zo weet u dat er met plezier gewerkt is aan de producten die u ontvangt.Naar iets anders op zoek? Wist u dat we naast (duurzame) sokkels ook vitrinekappen, wanddisplaysverlichting en andere accessoires maken? Kijk rond in onze webshop om inspiratie op te doen of kom langs in onze showroom in Wateringen.

Share this content