loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Creatief met sokkels

- Categories : new

Natuurlijk zijn we heel precies als het gaat om het maken van presentatiesokkels of plantenzuilen voor onze klanten. Deze moeten tip top in orde zijn en dat nemen we erg serieus. Maar als we in onze privé-omgeving voor een uitdaging staan, zoeken we tussen de schappen of er geen afgedankte sokkel tussen staat waar we iets mee kunnen.

Onze kinderen zijn super blij met een beschadigde plexiglas beschermkap: die fungeert omgedraaid als ‘dierenhotel’. Diertjes, blaadjes, steentjes en zand worden ijverig verzameld en in deze doorzichtige bak geplaats om een mini dierenwereld te creëren.

Wij zochten een nieuwe salontafel. Wat als we twee van die stoere meerpalen naast elkaar plaatsen en er stoere wielen onder bevestigen? Voilà: een originele stoere salontafel!

Eén van onze kinderen heeft de sport freerunnen ontdekt: springen van muurtjes en andere objecten, het liefst met een stoere salto tussendoor. We gaven hem een ‘sokkel’ van betonplex: geschikt om buiten te plaatsen. Voorzien van stickers en hij is de trotse eigenaar van een freerunning blok. Dochterlief heeft een roze nachtkastje van een sokkel van 30cmx30cmx30cm en uiteraard zetten we sokkels in als statafels en tijdens feestjes!

Stoere meerpaal tafel zuil als freerun blok

Share this content