loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Beursvloer Westland

- Categories : new

Beursvloer Westland was wederom een succes! Ruim 228 matches zijn gemaakt: als dat geen boost is voor de Westlandse samenleving! 
Wat de één over heeft, kan voor de ander van meerwaarde zijn. Deze matches hebben wij gemaakt:

Hulp bij verhuizing van nieuwkomers

In 2015 maakten we ook een match met Stichting Vluchtelingenwerk om een stageplek te bieden voor iemand met een vluchtelingenstatus. Yared heeft vervolgens een aantal maanden bij ons gewerkt. Helaas heeft het niet geresulteerd in een vaste baan, maar het is een leerzame én leuke periode geweest.
Nu raakten we opnieuw aan de praat. Nieuwkomers - vaak alleenstaanden - krijgen vanuit stichting Vluchtelingenwerk een coach aangewezen voor vraagbaak bij alles waar zij tegenaan lopen. Zodra er een gezinshereniging plaatsvindt, verhuist het gezin naar een grotere woning. De (vaak wat oudere) vrijwilliger stapt vervolgens in zijn eigen auto en helpt zo goed mogelijk bij de verhuizing van de spullen.
Solits zal twee verhuizingen realiseren door onze bakwagen met chauffeur in te zetten: voor ons redelijk makkelijk te realiseren en voor stichting Vluchtelingenwerk een welkome hulp. 

sokkels voor kunst expositie
Kunsthuis 18 ondersteunt amateur kunstenaars en jong talent door expositie mogelijkheden te realiseren. Dit doen zij met beperkte middelen. Solits stelt een aantal sokkels beschikbaar zodat de kunstenaars hun kunstwerken op een professionele wijze kunnen exposeren.

huldigingspodium
Voetbalvereniging FC 's-Gravenzande heeft plannen voor een mooi Olympisch evenement. Daarvoor zoeken zij een huldigingspodium. Solits zet niet alleen producten in de spotlight. We plaatsen graag sportievelingen op een voetstuk! 

Netwerkworkshop
Niet omdat het moet maar omdat het kan: Solits verzorgt een netwerktraining voor mensen die werkzoekend zijn.

Van mens tot mens
Eén of meerdere collega's van Solits zullen zich via Careyn inzetten voor ouderen: een geïnteresseerd praatje of een gezellig spelletje. 

Vijf totaal verschillende matches voor verschillende doelgroepen en dat maakt het juist zo leuk!

Heeft u een bedrijf en wilt u zich ook maatschappelijk inzetten of werkt u bij een stichting of vereniging en zoekt u samenwerking om uw doelen gemakkelijker te realiseren? 
Kijk op www.beursvloer.com voor een Beursvloer bij u in de buurt. 
Ik verzeker u: u rijdt met een geweldig gevoel naar huis.Share this content