loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Bekroning voor 10 jaar veilig webshoppen bij Solits

- Categories : Top

Goed nieuws: ook dit jaar is Solits succesvol gecertificeerd door Thuiswinkel voor de Nederlandse markt. Dat betekent dat sokkelsvitrinekappen en wanddisplays shoppen via Sokkel.nl veilig is, dat achter de schermen financieel alles klopt én dat alles juridisch in orde is. Iets waar we heel erg trots op zijn! Extra bijzonder is dat Solits als allereerste webshop in Nederland het logo van ‘10 jaar Thuiswinkel Zakelijk’ mag dragen. Hoe dat zit, leest u in deze blog.

Thuiswinkel is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops het keurmerk voeren. Zo weet u zeker dat u bestelt bij een betrouwbare webwinkel.

Keurmerk voor particulieren en de zakelijke markt

In de eerste jaren dat onze webshop live stond, ontvingen we steeds het keurmerk ‘Thuiswinkel Waarborg’ voor particulieren, maar toen ook het keurmerk ‘Thuiswinkel Zakelijk’ 5 jaar geleden werd opgericht - hét online B2B-keurmerk voor groothandels, fabrikanten, leveranciers en webwinkels die (ook) zakelijk verkopen op afstand - waren we daar als eerste bij. Met veel trots dragen we dit keurmerk nu dan ook op onze website.

Eerste webshop met dit keurmerk in Nederland

We worden dus sinds 2017 gecertificeerd voor het zakelijke keurmerk, maar omdat we dit keurmerk eigenlijk al ruim 10 jaar dragen, hebben we Thuiswinkel gevraagd of we een 10-jarig jubileumlogo op onze webshop mogen plaatsen. En daarvoor kregen we groen licht. Solits is daarmee het eerste bedrijf in Nederland met dit logo op haar website, aangezien Thuiswinkel Zakelijk dus eigenlijk pas 5 jaar bestaat, maar wij onze jarenlange prestatie zo toch aan onze klanten en webshopbezoekers kunnen laten zien. Een unicum!

Sokkels, vitrinekappen en wanddisplays voor bedrijven

Met dit keurmerk is het voor webshopbezoekers direct duidelijk dat Solits naast onder andere plantenzuilen, stofkappen, marmeren sokkelshouten pilaren en vitrineboxen voor particulieren ook allerlei producten aanbiedt voor de zakelijke markt. Wat dacht u van een natuurstenen sokkel voor uw kunstgalerie, industriële zuilen voor uw kantoorinterieur of een wand- of hangvitrine voor uw museumtentoonstelling? We hebben een groot aantal afmetingen uit voorraad leverbaar, maar kunnen ook alles op maat maken.

Veilig webshoppen via Sokkel.nl

Bent u op zoek naar een sokkel, vitrinekapwanddisplay of LED verlichting voor uw winkel, kantoor, museum of beursdeelname? Neem een kijkje in onze webshop. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen.  

Share this content