loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

A-kwaliteit is geen loze kreet

- Categories : new

Onder kwaliteit verstaan wij:

1. juiste materiaalkeuze & zorgvuldige afwerking
2. compleet aanbod & dienstverlening om u te ontzorgen

Juiste materiaalkeuze & zorgvuldige afwerking

Kwaliteit verbinden wij onder andere door de materiaalkeuze van onze zuilen en hoe we deze materialen zorgvuldig gebruiken en afwerken voor prachtige zuilen:

 

We zijn naar China gereisd om de kwaliteit van het graniet te beoordelen, hebben België doorzocht voor een leverancier van prachtig Belgisch hardsteen en wij hebben gekozen voor Opti-white voor onze glazen sokkels en beschermkappen. Dit extra witte glas wordt vaak gekozen door musea en juweliers. De LED spotjes hebben we zelf ontwikkeld en sluiten aan bij de wensen onze klanten die een luxueus en flexibel systeem wensen tijdens beursdeelname.


   

 

Maar naast de keuze voor het materiaal is de afwerking vaak het geheim van een mooie sokkel. Als voorbeeld nemen we onze witte Solits sokkel van MDF. Bij Solits wordt deze in verstek gemaakt en zeer sterk en strak verlijmd. Hierdoor is er geen naadje meer te zien. Maar ook de wijze van schilderen bepaalt de kwaliteit. Wij spuiten onze sokkels met watergedragen lak waarbij we goed letten op een strakke verflaag, zowel op de randen als op de grotere vlakken. Wij hebben gekozen voor watergedragen lak omdat deze bijdraagt aan betere werkomstandigheden en minder milieubelasting veroorzaakt.

                

 

Compleet aanbod om u te ontzorgen

Onze klanten verkopen vaak hoogwaardige producten die ze op een unieke wijze willen presenteren. Wij hebben antwoord op uw wensen door het produceren en leveren van totale oplossingen. Denk hierbij aan zuilen met logo’s, met verlichting, zuilen met draaiplateaus of zweefmodule, kastsokkels met extra opbergruimte of sokkels met een lade en voorzien van glazen beschermkap. Hiervoor kunt u dus bij één ervaren team terecht.

  



Uw “verlanglijstje” is voor Solits altijd leidend. Wij slagen er gelukkig vaak in dit tot tevredenheid in te vullen, blijkt wel uit een aantal reviews op de geleverde sokkels:

 

“Ruime sortering. Goede informatievoorziening en advies. De levering was ruim voor de afgesproken datum. Vriendelijke communicatie en service. De Belgisch hardstenen sokkel is precies zoals verwacht en doet ons bronzen beeld uitkomen zoals wij dat voor ogen hadden”

 

“Al enkele jaren neem ik voor mijn beelden de sokkels van Solits af, naar volle tevredenheid. Prima afgewerkt en goede prijs/kwaliteitsverhouding”.

 

En soms gaat er, ondanks al onze goede zorgen, wel eens iets mis in het proces van produceren tot afleveren, zoals blijkt uit onderstaande review:

“Ik ontving de sokkel per transport bedrijf en ondanks de uitstekende verpakking was er een lichte beschadiging. Ik ontving een tweede sokkel ter vervanging en helaas, deze was ook beschadigd. Eigenlijk had ik de hoop opgegeven maar de service die ik vervolgens ontving was echt fantastisch. Er werd een nieuwe sokkel persoonlijk afgeleverd door Diego plus een prachtige bos witte rozen. Ik was best wel overdonderd en kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen en zij hebben een zeer tevreden klant aan mij overgehouden”.
Ook in zo’n geval kunt u dus rekenen op de goede nazorg van Solits.



Ja, dan zit het met kwaliteit van uw product door de materiaalkeuze en fraaie afwerking  wel goed, maar dan rest er nog een zeer belangrijk deel van het proces, namelijk het afleveren van uw zuil. Wat mooi is moet immers mooi blijven. Ook voor het vervoer kunt u bij Solits rekenen op maatwerk. Voor glazen sokkels maken we namelijk een speciale bekisting en de zware zuilen worden altijd op een pallet bij u bezorgd.

 


Wij zijn pas tevreden, wanneer we net iets meer voldoen aan uw, vanzelfsprekende, verwachtingen!

Share this content