glazen vitrinekap met deur en LED-glas, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh), 6mm glas

430123-030030030

Zoekt u een bijzonder exclusieve manier om uw product in de spotlight(s) te zetten? Op een manier waarop uw sieraad, ontwerp of kunstwerk schittert en waarbij niemand zomaar uw product voorbij loopt?

De vitrinekap met het speciale LED glas zorgt hiervoor! De bovenkant van de kap is voorzien van een glazen plaat met tientallen mini LED spots. Door de lichtpunten in de bovenste glasplaat heeft u een volledig verlicht object.

Hoe werkt het?
De bovenkant van de kap bestaat uit 2 glazen platen. Hiertussen zijn zeer kleine LED spots aangebracht met dunne onzichtbare verbindingsdraden om het stroomcircuit tot stand te brengen. 

De vitrinekap met geïntegreerde LED verlichting en deur is exclusief bij Solits verkrijgbaar.

Glaskeuze De vitrinekap met LED-glas kan op dit moment alleen in floatglas gemaakt worden. (In tegenstelling tot onze andere vitrinekappen die van Optiwhite glas vervaardigd zijn).

De verbinding van de verschillende onderdelen is van museumkwaliteit: een hoge kwaliteit verlijming door middel van de UV lijm. Hierdoor is de lijmverbinding supersterk en glashelder.
De randen zijn strak geslepen en met een klein facet afgewerkt.
De glazen beschermkappen worden vervaardigd uit 6 mm ongehard glas met deur. 
We kunnen de kap voor u ook van gehard glas (veiligheidsglas) vervaardigen. Houd u dan rekening met afwijkende tarieven en levertijden.

LET OP:

In verband met de gecompliceerde en gevoelige montage, verkopen wij deze vitrine kap met LEDglas en deur alleen aan klanten die ook een sokkel bij ons bestellen. De bevestiging van de kap op de sokkel verzorgen we kosteloos voor u.

Om een vitrine-kap te bevestigen, plaatsen we altijd een bovenplaat van 12 mm op de sokkel.
De hoogte van de vitrine aan de binnenzijde is gelijk aan de buitenmaat minus de dikte van de bovenplaat (12mm), minus de dikte van het materiaal van de vitrinekap.

Lees hier een mooie toepassing van dit product.

Meer details

Kleurtransparant
UitvoeringenUV-verlijmd
Hol/massiefhol
GebruikAlleen geschikt voor binnengebruik
Afmetingenin elke gewenste afmeting verkrijgbaar
Draaggewicht25kg
Dit product wordt vanwege de omvang of breekbaarheid verzonden op een pallet, hiervoor geldt het verzendtarief van >25kg
Gewicht: 10  kg

1 Artikel op voorraad

1-3 werkdag(en)

€ 740,50 excl. BTW
(€ 896,01 incl. BTW)In verband met de Corona crisis kunnen levertijden door productie of externe vervoerder soms afwijken, wij vragen om uw begrip
Aantal per afmetingKortingU bespaart
2 5% Tot € 74,05
4 10% Tot € 296,20
6 12.5% Tot € 555,38
10 15% Tot € 1.110,75
20 20% Tot € 2.962,00