sokkel Belgisch hardsteen gepolijst, in verstek, op maat

110311-000000000

Een Belgisch hardstenen sokkel is gemaakt van natuursteen uit de kalksteengroep, wat een natuurlijke uitstraling heeft door de fossielen en witte aders die in het gesteente zichtbaar zijn.

Belgisch hardsteen is verkrijgbaar in de afwerking gepolijst (glanzend), gezoet (dof) en geschuurd (ruw).

Deze sokkel in verstek, wordt gemaakt uit platen van 2 cm dik waarbij de naden nagenoeg onzichtbaar op de hoeken vallen. Door de keuze voor het in verstek maken uit platen, bespaart u een hoop gewicht. De arbeid zorgt er echter voor dat de sokkel wel duurder is dan een massieve variant, mits deze laatste in de door u gewenste afmeting verkrijgbaar is. Kijkt u hiervoor op de pagina van de sokkels in Belgisch hardsteen gepolijst, massief.

Veel klanten kiezen voor zuilen van Belgisch hardsteen voor het exposeren van kunstwerken in hun huis of tuin. Slanke zuilen (oppervlaktes van 6x6 t/m 15x15) met een voetplaat (20x20 t/m 30x30) komen veelvuldig voor onder stenen of bronzen beelden.

Bij deze stenen pilaren kunnen wij ook de verlijming van de voetplaat verzorgen of natuurlijk één of meerdere door uw gewenste boorgaten in diverse diameters in het hardsteen aanbrengen. De voetplaten zijn los in de artikellijst te bestellen, geeft u a.u.b. aan als u deze verlijmd wilt hebben. De boorgaten kunt u vinden onder onze diensten.

Meer details

Uitvoeringengepolijst, inverstek verlijmd, met facetrand
Kleurdonker
Hol/massiefhol (in verstek)
Gebruikzowel geschikt voor binnen als buiten
Afmetingenin elke gewenste afmeting verkrijgbaar
Draaggewicht150kg

12-15 werkdag(en)

€ 0,00 excl. BTW

Aantal per afmetingKortingU bespaart
2 5% Tot € 0,00
4 10% Tot € 0,00
6 12.5% Tot € 0,00
10 15% Tot € 0,00
20 20% Tot € 0,00

Opmerkingen bij uw product

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

    loader

    * verplichte velden