loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
rond draaiplateau, 25 kg
rond draaiplateau, 25 kg

rond draaiplateau, elektrisch, 30 kg - ingebouwd in sokkel

€ 352,95 excl. BTW

excl. BTW
€ 427,07 incl. BTW
Levertijd
10-12 werkdag(en)

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

  • Afhalen
  • Transmission (pallet) (+115cm)
  • Transmission (pallet)
  • Om uw product aan alle kanten te tonen zonder dat uw klant om de sokkel hoeft te lopen, kiest u voor een draaiplateau. Deze kunnen wij in alle MDF sokkels monteren. Dit draaiplateau heeft een draagkracht van 30 kg. Het plateau wordt standaard 10 cm in diameter kleiner gemaakt dan de lengte/breedtemaat van de sokkel. Wij leveren enkel de ingebouwde module voor genoemd bedrag, de sokkel dient nog extra te worden besteld. Wilt u zwaardere producten op het draaiplateau plaatsen? Kies dan voor één van de zwaardere opties in de artikellijst of vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

    Voor sokkels met een draaiplateau diameter 30cm, wordt een motor met een draagvermogen tot 10 kilogram ingebouwd. Voor sokkels met een draaiplateau groter dan diameter 30cm, wordt een motor met een draagvermogen tot 30 kilogram ingebouwd. Dit heeft te maken met de stabiliteit bij een groter draaiplateau. De vrije ruimte tussen de draaischijf en de rest van de top is 3mm.

    Om ervoor te zorgen dat het draaiplateau zo veel mogelijk in het midden gepositioneerd blijft, raden wij aan de sokkel met draaiplateau rechtop te vervoeren.
    040000-000003006