loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
Etalage sokkel zwart mat, op maat

Etalage sokkel zwart mat, op maat

€ 0,00 excl. BTW

excl. BTW
€ 0,00 incl. BTW
Levertijd
6-8 werkdag(en)

loader
lengte (L)
Minimum: 10
Maximum: 115
Unit: cm
test
breedte (B)
Minimum: 10
Maximum: 100
Unit: cm
hoogte (H)
Minimum: 7
Maximum: 20
Unit: cm
0 kg
per unit

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

Bent u op zoek naar een kleine lage sokkel voor een paspop of product in uw etalage? Dan biedt de etalage sokkel nét dat extraatje om uw items beter onder de aandacht te brengen. Bovendien trekt u met een aantrekkelijke etalage gegarandeerd meer klanten naar binnen.

Een kleine sokkel voor een belangrijke presentatie Een etalage sokkel is een mini podium en bij uitstek geschikt om een paspop, torso of model op te plaatsen. Maar u kunt een etalage sokkel ook als extra verhoging op uw balie aanbrengen om de aandacht op een product, plant of ander accessoire te vestigen.

Etalage sokkel met vitrine
De etalage sokkel is op zichzelf al een mooie basis voor een productpresentatie, maar u kunt ’m ook goed combineren met een vitrine van plexiglas. Zo zet u uw producten nog meer in de schijnwerpers. Voor kleine producten past een laag vitrinemodel, voor grotere producten bent u wellicht geholpen met een vitrine uit ons basisassortiment.

Kleine sokkels voor beelden
Naast paspoppen, planten en accessoires worden onze etalage sokkels ook gebruikt om beelden op te presenteren, bijvoorbeeld in een museum of tijdens een expositie of tentoonstelling. De etalage sokkel is multi-inzetbaar!

Op maat gemaakt
Uw paspop of accessoire op het voetstuk plaatsten dat het verdient? We hebben een aantal afmetingen van onze etalage sokkel uit voorraad leverbaar, maar dankzij onze eigen werkplaats kunnen we ze ook op maat maken.

200308-000000000
Gebruik
Alleen geschikt voor binnengebruik
Afmetingen
in elke gewenste afmeting verkrijgbaar
Uitvoeringen
in verstek verlijmd
Hol/massief
Hol, in verstek, zonder bodem
Draaggewicht
100kg