loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
plexiglas vitrinekap, 20 x 20 x 20 cm (lxbxh), 4mm plexiglas

plexiglas vitrinekap, 20 x 20 x 20 cm (lxbxh), 4mm plexiglas

€ 89,00 excl. BTW

excl. BTW
€ 107,69 incl. BTW
Gewicht
1 kg
Levertijd
1-3 werkdag(en)
Voorraad
14 stuks op voorraad

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

Aantal Korting
2 5%
4 10%
6 12.5%
10 15%
20 20%
 • Afhalen
 • DPD CH
 • Dachser CH
 • Dachser CH (+115cm)
 • Transmission (pallet) (+115cm)
 • Transmission (pallet)
 • Dachser
 • Dachser (+115cm)
 • DPD
 • Een mooie bescherming van uw product

  Voor een nog betere uitstraling of de bescherming van uw kunstwerk of product, heeft Solits de plexiglas vitrinekap ontwikkeld. We werken elke dag aan een perfecte afwerking van de naden zodat alle aandacht naar uw product zal gaan. Klanten die een stofkap of stolp zoeken twijfelen soms over glas of plexiglas. U kiest voor plexiglas als u nóg minder kleur wilt in het materiaal en als u het gemakkelijker wilt kunnen verplaatsen doordat plexiglas lichter in gewicht is. Glas is een harder materiaal en krasvaster.

  Wij maken onze vitrinekappen van gerecycled plexiglas: Astariglas® ECO CAST heeft alle positieve eigenschappen van standaard plexiglas/acrylaat waaronder de helderheid, maar is 100% recyclebaar.

  Indien u én een sokkel én een vitrinekap bij ons bestelt, bevestigen wij kosteloos een bovenplaat in dezelfde kleur op de sokkel. De kap valt hier precies overheen en blijft daardoor stevig op zijn plek zitten.

  Wij kunnen plexiglas producten in nog grotere afmetingen vervaardigen dan u online uit kunt rekenen. Omdat hier vaak wat meer achtergrondinformatie bij gewenst is, vragen bij u voor een grotere gewenste afmeting even met ons te sparren, we kunnen binnen een zeer kort tijdsbestek een op maat berekening maken.

  Let op: De genoemde afmetingen zijn de buitenmaten, de binnenmaten zijn dus kleiner.
  De hoogte van de vitrine aan de binnenzijde is gelijk aan de buitenmaat minus de dikte van de binnenvallende bovenplaat, minus de dikte van het materiaal van de vitrinekap.
  De lengte en de breedte van de vitrine aan de binnenzijde zijn gelijk aan de buitenmaat minus 2 keer de dikte van het materiaal van de vitrinekap.
  Vitrinekappen tot 60 cm (LxB) worden van 4 mm dik plexiglas gemaakt. Vanaf 60 cm (L én B groter dan 60 cm) en bij een extra zware belasting, gebruiken we 5 mm dik materiaal.
  Er kan altijd een tolerantie zitten op de dikte van het materiaal.

  Inspiratie nodig voor de toepassing? Lees ons blog

  Solits
  530104-020020020
  Gebruik
  Alleen geschikt voor binnengebruik
  Afmetingen
  in elke gewenste afmeting verkrijgbaar
  Uitvoeringen
  in verstek verlijmd, UV-bestendig, randen geslepen
  Hol/massief
  hol
  Draaggewicht
  10kg

  Aanverwante producten

  Aanverwante producten