loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
glazen vitrinekap met deur, 40 x 40 x 40 cm (lxbxh), 6mm glas

glazen vitrinekap met deur, 40 x 40 x 40 cm (lxbxh), 6mm glas

€ 449,00 excl. BTW

excl. BTW
€ 543,29 incl. BTW
Gewicht
17 kg
Levertijd
1-3 werkdag(en)
Voorraad
14 stuks op voorraad

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

 • Afhalen
 • Dachser CH (+115cm)
 • Transmission (pallet) (+115cm)
 • Dachser (+115cm)
 • Voor luxe en gemak
  Voor een luxe uitstraling én bescherming van uw product kiest u voor een glazen beschermkap. Indien u gemakkelijk uw product wilt pakken en de vitrinekap weer veilig wilt afsluiten, kiest u voor de vitrinekap met deur en slot.

  Wij vervaardigen de vitrinekappen van het extra heldere glas Optiwhite. Hierdoor heeft u geen groenige gloed of groene randen wat kenmerkend is voor glas. Omdat Optiwhite extra helder glas is, creëert u met deze beschermkap een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

  De verbinding van de verschillende onderdelen is van museumkwaliteit: een hoge kwaliteit verlijming door middel van de UV lijm. Hierdoor is de lijmverbinding supersterk en glashelder. 
  De randen zijn strak geslepen en met een klein facet afgewerkt. 
  We hebben gekozen voor subtiel beslag; kleine scharnieren en een mooi slot, beiden afgewerkt in een matte aluminium kleur.

  Via onze website kunt u kiezen voor een glazen vitrinekap gemaakt uit 6 mm dik ongehard glas of 6 mm dik gehard glas. Maar ook voor vitrinekappen gemaakt uit andere glassoorten (bijvoorbeeld gelaagd glas of een speciale kleur) kunt u bij ons terecht. Neem voor de tarieven en levertijden vooral contact met ons op.

  LET OP 1: Wij adviseren deze vitrinekap met deur alleen in combinatie met een sokkel te bestellen omdat de onderkant ook van ongehard glas is vervaardigd en daardoor kwetsbaar is.
  Indien u de kap met deur samen met een sokkel bestelt, bevestigen wij deze kap kosteloos voor u op de sokkel en we plaatsen een MDF plaat in dezelfde kleur als de sokkel aan de binnenkant van de kap.

  LET OP 2: De genoemde afmetingen zijn de buitenmaten, de binnenmaten zijn dus kleiner.


  Twijfelt u tussen een glazen vitrinekap of een kap/ stofkap/ stolp van plexiglas? Plexiglas is lichter in gewicht, voordeliger in prijs maar ook krasgevoeliger. Glas is krasvast én heeft een wat luxere uitstraling.

  Solits
  450126-040040040
  Gebruik
  Alleen geschikt voor binnengebruik
  Afmetingen
  in elke gewenste afmeting verkrijgbaar
  Uitvoeringen
  UV-verlijmd
  Hol/massief
  hol