loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00
glazen vitrine-kap met deur, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh)
glazen vitrine-kap met deur, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh)
glazen vitrine-kap met deur, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh)
glazen vitrine-kap met deur, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh)

glazen vitrinekap met deur, 30 x 30 x 30 cm (lxbxh), 6mm glas

€ 399,00 excl. BTW

excl. BTW
€ 482,79 incl. BTW
Gewicht
10 kg
Levertijd
1-3 werkdag(en)
Voorraad
5 stuks op voorraad

checkUit voorraad leverbaar
checkSterk in maatwerk
checkSnelle en zorgvuldige verzending

 • Afhalen
 • Dachser CH (+115cm)
 • Transmission (pallet) (+115cm)
 • Dachser (+115cm)
 • Voor luxe en gemak
  Voor een luxe uitstraling én bescherming van uw product kiest u voor een glazen beschermkap. Indien u gemakkelijk uw product wilt pakken en de vitrinekap weer veilig wilt afsluiten, kiest u voor de vitrinekap met deur en slot.

  Wij vervaardigen de vitrinekappen van het extra heldere glas Optiwhite. Hierdoor heeft u geen groenige gloed of groene randen wat kenmerkend is voor glas. Omdat Optiwhite extra helder glas is, creëert u met deze beschermkap een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

  De verbinding van de verschillende onderdelen is van museumkwaliteit: een hoge kwaliteit verlijming door middel van de UV lijm. Hierdoor is de lijmverbinding supersterk en glashelder. 
  De randen zijn strak geslepen en met een klein facet afgewerkt. 
  We hebben gekozen voor subtiel beslag; kleine scharnieren en een mooi slot, beiden afgewerkt in een matte aluminium kleur.

  De glazen vitrinekappen worden vervaardigd uit 6 mm ongehard glas. 
  We kunnen de kappen voor u ook van gehard glas (veiligheidsglas) vervaardigen. Houd u dan rekening met afwijkende tarieven en levertijden. 
  Indien u een (groot) op maat artikel bestelt, kiezen we voor de stevigheid voor glas van 8 mm dikte.

  LET OP 1: Wij adviseren deze vitrinekap met deur alleen in combinatie met een sokkel te bestellen omdat de onderkant ook van ongehard glas is vervaardigd en daardoor kwetsbaar is.
  Indien u de kap met deur samen met een sokkel bestelt, bevestigen wij deze kap kosteloos voor u op de sokkel en we plaatsen kosteloos een 12 mm plaat in dezelfde kleur als de sokkel aan de binnenkant van de kap.

  LET OP 2: De hoogte van de binnenmaat is kleiner dan de hoogte van de buitenkant.
  De hoogte van de binnenzijde is de buitenmaat minus de bevestigingstop (12mm) en minus de dikte van het materiaal van de vitrinekap.

  Twijfelt u tussen een glazen vitrinekap of een kap/ stofkap/ stolp van plexiglas? Plexiglas is lichter in gewicht, voordeliger in prijs maar ook krasgevoeliger. Glas is krasvast én heeft een wat luxere uitstraling.

  Solits
  450126-030030030