Custom made

Wij zijn sterk in het (snel) maken van sokkels en displays op maat!

Unieke mogelijkheden, snelle levertijd.

Neem contact op met onze collega
Diego Kooy om uw wensen te bespreken. 

Best verkochte producten

Vitrine display voor nieuwe winkel

Geplaatst door: Brenda Kooy Categorie: Klantaanvragen Datum: 11-11-2016 Commentaar: 0 Bekeken: 5927

Ik begin een nieuwe locatie voor mijn Galerie met luxe sieraden. Daarvoor zoek ik een exclusieve, veilige manier van exposeren. Kunnen jullie voor mij een kleine vitrine met LED verlichting ontwikkelen? Aan de lijn hebben we Elsa Vanier van Galerie Elsa Vanier uit Parijs. Uiteraard kunnen we dat!

vitrine display

De vraag voor een vitrine als balie model krijgen we steeds vaker. Zodat producten, sieraden of kunstwerken op een voetstuk geplaatst kunnen worden en die in zijn geheel in een etalage of op een balie geplaatst kunnen worden. Dankzij de speciaal door ons ontwikkelde LED verlichting worden de veelal luxe producten mooi in de spotlight gezet.

Galerie Elsa Vanier heeft een aantal ladenkasten. Boven deze kasten wilde zij lage sokkel of plateau in dezelfde lxb afmeting, met een glazen beschermkap. Zij zocht één model met een deur en één model met een schuiflade. Zodat de vitrine gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Uiteraard voorzien van een slot omdat het om kostbare producten gaat.

Samen zijn we tot juiste afspraken gekomen en we zijn trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de hoogwaardige presentatie van deze luxe sieraden. Een goede reden om eens naar Parijs te gaan... Zie ook: http://www.elsa-vanier.fr/en/  

Zie hier een overzicht van onze vitrine displays.

vitrine display in winkel

Galerie Elsa Vanier