loading spinner
Plexiglasbeschermwand.nl voorziet in een behoefte

Plexiglasbeschermwand.nl voorziet in een behoefte

In ons vorige blog schreven we dat we even verward waren door de Corona onzekerheden. Al snel kwam het idee voor plexiglasbeschermwanden omdat we de kennis en kunde in huis hebben en daarmee een product kunnen aanbieden waar nu behoefte aan is. En dat blijkt! Inmiddels hebben we al diverse wanden verkocht.

We hebben onze krachten gebundeld; productvoorbeelden gemaakt, uitgewerkt in tekeningen, foto’s gemaakt en de website www.plexiglasbeschermwand.nl opgetuigd. Dat gaf veel energie; iedereen van het team kon op een of andere manier een bijdrage leveren. Al direct ontvingen we bestellingen van een aantal juweliers en gemeenten. Zij waren op zoek naar een scherm om extra bescherming te bieden voor hun medewerkers en klanten die op bezoek komen. Zij plaatsen het bij de kassa of klantenbalie.
Er is behoefte aan staande scheidingswanden en hangschermen. We maken inmiddels diverse modellen en afmetingen: afhankelijk van de behoefte van de klant en de locatie. 

Zo ontdekken we dat dit nieuwe product diverse namen krijgt: Van plexiglas bescherwand, kuch schot, kassawand, scheidingswand, hangscherm tot Coronawand. Welke naam u u dit beestjes... eh deze wand geven?