loading spinner
Totaal (excl. BTW): € 0,00

Deelnemer Museum Vakdagen

- Categories : new

Museum Vakdagen

De Museum Vakdagen is dé vakbeurs voor de museumbranche. Het is gericht op de ruim 2000 musea in Nederland en Vlaanderen. Tijdens deze editie wordt er veel aandacht besteed aan kennis overdracht via inlooplezingen, workshops en demonstraties. Zie ook www.museumvakdagen.nl

We hebben altijd al klanten uit de museumbranche gehad en we zien dat dit de laatste jaren toeneemt. De beurs biedt ons de mogelijkheid deze – en mogelijk nieuwe - klanten te ontmoeten en hen te laten zien wat wij op dit moment kunnen bieden. Wij zijn namelijk voortdurend bezig onze producten te vernieuwen en direct in te spelen op vragen uit de markt. Wij leveren dagelijks maatwerk oplossingen.

 

Wensen uit de museumbranche


Een voorbeeld uit de praktijk. De laatste tijd ontvangen wij bestellingen voor ‘wand-sokkels’; presentatiemodules met bescherming voor producten die veilig aan een wand gepresenteerd moeten worden. Dit is geen product uit ons basis assortiment, maar zoals 50% van onze orders, maken we dit op maat. We nemen daarom ook twee type wandsokkels met vitrine-kappen mee naar de beurs.

 

Wat we ook zien is dat klanten uit de museumbranche niet alleen bij ons terecht komen voor één specifiek product. Omdat wij een assortiment van sokkels, vitrine-kappen èn verlichting onder één dak hebben, kunnen wij hen een totaaloplossing bieden. Of zij zoeken ons op omdat we kennis hebben van kwaliteitseisen die musea stellen, zoals bijvoorbeeld brandvertragend materiaal of ‘hufterproef’-plexiglazen vitrine kappen.

 

Toegangskaarten


Wilt u ons op de beurs bezoeken en heeft u nog geen toegangskaarten? Wij hebben er nog een aantal beschikbaar, die we willen verdelen. Stuur ons een bericht bij interesse naar gratis toegangskaarten naar info@sokkel.nl.


Beursteam
Diego Kooy, Kelly Grootscholten en Brenda Kooy zijn aanwezig op de beurs. Komt u een kop koffie drinken in stand 2.5? Wij zien uit naar uw komst!

 

Share this content